AcasăNewsGigi Becali, cerere pentru a fi operat in strainatate

Gigi Becali, cerere pentru a fi operat in strainatate

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicala, dupa ce a fost supus unui consult la Spitalul Militar Constanta.

Despre afectiunea afaceristului se stia de mult, insa avocatul lui Becali sustine ca boala i s-a agravat in lunile petrecute dupa gratii, mai ales ca Becali nu a avut posibilitatea sa urmeze tratamentul de care avea parte in viata de zi cu zi.

Conform Romania TV, Becali mergea constant la o clinica din Viena unde facea infiltratii pentru a-si intari discul vertebral. Fiecare astfel de interventie era una delicata si il costa pe afacerist cel putin 10.000 de euro.

Acum, medicii de la Spitalul Militar Constanta sustin ca Gigi Becali trebuie operat de urgenta, astfel risca sa ajunga intr-un scaun cu rotile pe motiv ca pot fi sectionati nervii si maduva.

Astfel, Gigi Becali, impreuna cu avocatii sai, a facut o cerere pentru a se opera in strainatate. Aceasta cerere va fi analizata de o comisie medicala ce poate aproba inclusiv punerea in libertate a lui Becali pe perioada recuperarii.

Apropiatii afaceristului sustin ca, desi Becali a refuzat timp de circa 20 de ani sa se opereze, el suporta tot mai greu regimul de detentie si este gata sa se lase pe mana chirurgilor, daca asta il va scapa de puscarie.

author avatar
Cristi Ionita
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger