AcasăNewsGigi Becali cere sa fie eliberat de ziua lui!

Gigi Becali cere sa fie eliberat de ziua lui!

Dupa ce nu i-a fost aprobata cererea de eliberare pentru 90 de zile, latifundiarul din Pipera isi incearca din nou norocul. De aceasta data, vrea sa paraseasca penitenciarul pentru 24 de ore.

Fostul deputat implineste marti, 25 iunie, varsta de 55 de ani si vrea sa fie sarbatorit in sanul familiei, alaturi de cei dragi si nu dupa gratii. Gigi Becali solicita sa fie eliberat doar pentru o zi.

Potrivit jurnalistilor de la Romania TV, patronul Stelei ar avea sanse sa-si petreaca ziua de nastere alaturi de sotia si fiicele lui – ar fi prima data cand s-ar revedea dupa data de 20 mai cand a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

In plus, acesta a primit, duminica, vizita a 11 calugari de la Athos pentru a oficia slujba de Rusalii. Ceremonia a fost tinuta cu acordul Patriarhiei Romane, potrivit avocatului sau, Pavel Abraham.

Gigi Becali a mai cerut inca o data sa fie eliberat pe motiv ca echipa Steaua nu poate functiona fara sprijinul sau financiar. De asemenea, latifundiarul din Pipera isi dorea sa-i fie intrerupta pedeapsa pentru a participa la majoratul fetei sale. Pe data de 19 iunie, acesta a aflat ca cererea nu i-a fost aprobata motiv pentru care a incercat din nou, iar raspunsul il va primi in zilele urmatoare.

author avatar
Anca Murgoci
490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger