AcasăNewsGigi Becali cere intreruperea pedepsei pentru a participa la majoratul fetei sale

Gigi Becali cere intreruperea pedepsei pentru a participa la majoratul fetei sale

Patronul stelist cere instantei sa fie lasat sa iasa din penitenciar, vreme de trei luni, pentru a se ocupa de clubul din Ghencea, dar si pentru a participa a un eveniment familial important. Gigi Becali va afla miercuri daca va fi eliberat din inchisoare.

Latifundiarul din Pipera a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, in prezent fiind in spatele gratiilor, la Jilava. Avocatii sai au depus o cerere, solicitand intreruperea pedepsei, pentru o perioada de 90 de zile. Verdictul in acest caz era asteptat luni, insa, instanta a anuntat ca hotararea va fi anuntata miercuri, 19 iunie.

Pe langa faptul ca vrea sa aiba grija de destinele clubului Steaua, Becali a anuntat ca ar vrea sa fie acasa in ziua in care una dintre fetele sale va implini 18 ani.  „Sunt 18 ani de cand astept ziua asta”, a spus finantatorul din Ghencea, confirm Romania Tv. Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii. La cateva zile dupa anuntarea sentintei in acest proces, magistratii au decis o condamnare de trei ani, pentru Becali, in dosarul „Valiza”.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger