AcasăNewsGigi Becali cere AJUTOR in Parlament

Gigi Becali cere AJUTOR in Parlament

Gigi Becali se bucura de anumite drepturi in regimul deschis

Gigi Becali cere ajutor in Parlament pentru a se putea opera in afara tarii. Petitia prin care latifundiarul din Pipera reclama refuzul instantei de a-i aproba operatia in strainatate a fost depusa la Comisia de abuzuri si petitii.

S-a straduit luni la rand sa convinga instantele sa il lase sa se opereze in strainatate, asa ca Gigi Becali a hotarat sa ii reclame pe cei care ii refuza dreptul la interventia chirurgicala. Petitia afost depusa la Comisia de abuzuri si petitii, iar in ea se reclama faptul ca i-a fost interzisa permisia pentru a se opera in strainatate, dar si faptul ca i se obstructioneaza accesul la vizite din partea rudelor.

„Petitia face referire la ceva ce se stie deja public, dorinta domnului Becali de a fi lasat o luna de zile, doua, sa faca o interventie chirurgicala in afara Romaniei si aspecte legate de vizitele familiei la penitenciar. Viata este unica, ireversibila, si cand e o situatie speciala doar medicii si cel in cauza pot sa hotarasca. Faptul ca foarte multe sesizari sunt legate de conditiile din penitenciar spun ca este o problema. Putem sa ne indreptam spre grupurile parlamentare cu proiecte de lege care sa imbunatateasca situatia de fapt”, a declarat la Romania TV Mircea Man, presedintele Comisiei de abuzuri si petitii din Parlament.

author avatar
Andra Nesu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger