AcasăNewsGigi Becali, cadou de cinci stele pentru Traian Basescu. Raspuns misterios al...

Gigi Becali, cadou de cinci stele pentru Traian Basescu. Raspuns misterios al presedintelui: „S-a pornit o ancheta in acest caz”

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, cauta cu disperare posibilitatea de a fi eliberat din inchisoare, dupa ce a efectuat ceva mai mult de 10 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate la care a fost condamnat.

Afaceristul a facut mai multe solicitari pentru a fi eliberat, intr-un mod sau altul, dar deocamdata toate mutarile lui au fost anulate de oficialitati.

In ultima instanta, Alexandra Becali, mama afaceristului, s-a deplasat personal la Traian Basescu, presedintele Romaniei, pentru a depune o cerere de gratiere. Alexandra Becali nu a mers cu mana goala ci i-a oferit presedintelui Romaniei un cadou de cinci stele: o icoana din argint, facatoare de minuni si care sa protejeze familia presedintelui.

Traian Basescu a fost informat de demersul Alexandrei Becali, dar a precizat ca inca nu a intrat in posesia cadoului, acesta fiind trecut prin mai multe departamente. Abia in momentul in care va intra in posesia icoanei, Traian Basescu va trebui sa declare cadoul primit.

Traian Basescu a vorbit, joi seara, despre cazul Gigi Becali precizand ca: „Am inteles ca se plange de tratamentul din inchisoare. Are dreptul sa faca o sesizare. Inteleg ca reclama modul de functionare a Administratiei Penitenciarelor si am obligatia sa vad de ce nu functioneaza bine. S-a pornit o ancheta in acest caz. Foarte curand voi avea un raspuns public”.

In legatura cu posibilitatea ca Gigi Becali sa fie gratiat, Basescu a anuntat ca: „stiu ca este intr-o situatie dificila, dar eu sunt intr-o situatie si mai dificila. Pentru ca nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana de 80 de ani care a mutat gardul. Nu e o decizie usoara”.

sursa foto: adevarul.ro

author avatar
Cristi Ionita
688 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger