AcasăNewsGigi Becali, audiat la DNA

Gigi Becali, audiat la DNA

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a ajuns, ieri, la DNA pentru a fi audiat în calitate de suspect, într-un dosar referitor la o afacere imobiliară.

În acest dosar, corpul de control al premierului a făcut o plângere penală, miza fiind un teren din Voluntari. Statul a ajuns sa plătească 60 de milioane de euro pentru un teren vândut cu un milion. Gigi Becali a cumpărat un teren de 21 de hectare în comuna Voluntari, în anul 2006. Nu l-a păstrat mult și l-a vândut nepotului său, Vasile Geambazi, cu un milion de euro. Gheorghe Becali a ajuns și el în fața procurorilor. Între cei doi a avut loc un schimb de cesionări și împuterniciri care, la final, s-a încheiat cu Geambazi proprietar al terenului și cu Gigi Becali împuternicit să ceară de la ANRP despăgubiri pentru acel teren, pe motiv că nu îl putea folosi. S-a făcut o evaluare conform căreia terenul valora 20 de milioane de euro. ANRP nu a vrut să plătească, pentru că activitatea sa era blocată. Așa că proprietarul Vasile Geambazi a dat în judecată statul. Ba mai mult, a adus o nouă evaluare din care reieșea că parcela valorează acum 60 de milioane de euro.

author avatar
Ramona Feraru
88 afisari

2 COMENTARII

  1. De aia era Jijikă virulent cu Veorica și degraba pupator de cur sassesc..! Se strînge funia de gît din nou! Nu te ma saturi de bani fariseule,ipocritule! Vrei de la statul român extorcarea a 60 mil. de euro! E posibil ca și tentativa de înșelaciune sa se pedepseasca și s-o inbulinezi! La brutarie jegosule! Să facem colaci și pâînii- cum zi aia de la Zdob și Zdup..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger