AcasăNewsGigi Becali asteapta verdictul cu incredere: "Va fi eliberat pentru trei luni"

Gigi Becali asteapta verdictul cu incredere: „Va fi eliberat pentru trei luni”

Magistratii de la Curtea de Apel Constanta vor anunta miercuri daca Gigi Becali se poate elibera din inchisoare pentru a se opera la spate.

Incarcerat de circa 11 luni, afaceristul a acuzat mari probleme de sanatate din cauza unor dureri la spate care l-au adus chiar in pragul paraliziei.

Becali a facut numeroase cereri pentru a fi eliberat si a se putea opera in strainatate, insa judecatorii i-au refuzat pana acum solicitarile. In ultima cerere facuta, Becali a precizat ca ar fi dispus sa se opereze si in Romania, dar la o clinica privata, fara sa fie pazit.

Verdictul magistratilor de la Curtea de Apel Constanta a ramas in pronuntare si va fi dat miercuri, insa Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, a precizat ca stie deja ca Becali va fi eliberat pentru trei luni, perioada in care se va opera si va face o buna parte din recuperare.

„Surse judiciare mi-au dezvaluit ca miercuri Gigi Becali va fi eliberat pentru trei luni. El va fi operat de doctorul Ciurea la o clinica privata din Bucuresti. Probabil ca a dat dovada si Traian Basescu de sensibilitate”, a declarat Vadim Tudor, la Antena 1.

author avatar
Cristi Ionita
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger