AcasăNewsGigi Becali are propriul "vaccin" anti-Covid: "Fac de două ori pe zi...

Gigi Becali are propriul „vaccin” anti-Covid: „Fac de două ori pe zi gargara cu țuică și apă”

gigi becaliGigi Becali are propriul "vaccin" anti-Covid: "Fac de două ori pe zi gargara cu țuică și apă"

Gigi Becali, un anti-vaccinist convins, a dezvăluit că a găsit propriul leac împotriva noului coronavirus. Patronul FCSB a mai zis că a fost infectat de 50-100 de ori cu COVID-19, dar că se vindecă făcând gargară cu țuică și apă.

Omul de afaceri susţine că merge zilnic la biserică și că și-a sfătuit și fotbaliștii să nu se vaccineze. În plus, latifundiarul a mărturisit că niciunul dintre medicii de la clinica sa nu este vaccinat anti-COVID-19.

Becali nu se teme de Covid

Cât despre COVID, omul de afaceri spune că nu se teme pentru că are un remediu care îl ferește de boli şi o credență de neclintit în divinitate care îi este mereu alături.

Eu spun aşa: e adevărat, omul face ce vrea, dar şi vaccinații şi nevaccinații au nevoie de antivirale in farmacii. În toată lumea găsești Ivermectina la farmacie.

Eu știu ca v-ați vindecat cu medicamente de la mine. Oamenii simpli, care nu au de unde lua, nu au dreptul? Cum in Germania poți sa iei, sa fie si la noi. Nu e cum au zis, ca e pentru animale, ce, daca dai penicilina la vaca, nu mai dai şi la oameni?

Dacă s-a demonstrat că e cel mai eficient, de ce să nu avem în farmacii? Eu pot produce 10.000 de pastile pe oră, dau la toată România gratis. Pot să produc şi Arbidol, şi Invermectina, am aprobare.

Dar pot doar pentru pacienţii mei, dar să îmi dea aprobare să fac pentru toată România”, spune Gigi Becali.

Patronul FCSB a găsit „vaccinul”

Eu fac în fiecare zi, de două ori pe zi gargara cu țuică și apă, fac pentru ca aşa cred. Eu cred că am avut Covid de 50 de ori, de 100 de ori, îl simt în nas, în gât, fac putină gargară şi aia e.

Eu simt imediat, îi zic şi nevestei, azi m-a atacat Covidul. La mine în loc să scadă anticorpii, creșteau, nu înseamnă că l-am avut? Dar mie nu mi-e frica de el”, a spus Gigi Becali, luni seara la România TV.

Peste doi ani o sa zică, că nu ai vaccin, nu mai poți să bei nici apă. Tot arunca ei tulpini, de unde știu ei mereu că vine valul 4, valul 5? Noi ne imunizam natural şi să vedeţi ce se va întâmpla cu vaccinații.

Ce, ne e frica de moarte? Daca mor, mor. Eu sunt cu Hristos, eu sunt mai bine. Cine e cu Hristos se duce la Hristos şi nu-i e frică de moarte”, a mai spus Gigi Becali.

author avatar
Andrei Ștefan
278 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Jiji, dupa ce ca esti un cioban natarau, e bine macar ca le dai o ditamai pwula in gura la toti apostolii din Clanul Covidian Retardat !! Iti dai seama ce bine se simt cand citesc ce zici tu despre viruselul lo indragit micut, invizibil si chinezesc, somitatile ca arabul ala mesulman de Arahat, ca fiul ala de cates de Rafiloi, ca jurmologul ala de Jurma, ca talibanul ala slinos si porkul umflat de Chereches, toti sunt livizi cand vad ca tu deturnezi drumul Plandemiei !! Vezi ca nu te prinda astia cu ceva, sau sa nu te sinucida din greseala, ca astia sunt niste idioti utili si slugoi de prima mana, asa ca atentie marita pe unde umblii, bai cioban megaloman !! Ha ha ha 🙂 Si ce mai face Lemn Tanase, tot cu plonjonul in bazin se ocupa in careul de 16 m ? Vinde-ti jucaria ta de la WeCeSEBeaua, si iti iei una mai noua si mai frumoasa, si o faci praf si pe aia, bai ratatule de cioban tampit !!

  2. David, Psalmul 11: „Căci atunci când se ridică oameni de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni”…valabil și pentru becali!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger