AcasăNewsGigi Becali, adus cu ambulanta la Curtea de Apel Bucuresti

Gigi Becali, adus cu ambulanta la Curtea de Apel Bucuresti

Afaceristul Gigi Becali a fost audiat, ca martor, in dosarul in care Puiu Popoviciu este acuzat de dare de mita si de complicitate la abuz in serviciu.

Becali a fost cu ambulanta la Curtea de Apel Bucuresti, existand informatii conform carora afaceristul are probleme tot mai mari din cauza durerilor provocate de hernia de disc de care sufera.

Totusi, in momentul in care a intrat in cladirea Curtii de Apel Bucuresti, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti nu parea sa aiba probleme si nici nu purta gulerul cervical cu care ne-a obisnuit in ultima perioada.

Conform Romania TV, desi are calitatea de martor denuntator in acest dosar, Becali a facut un adevarat circ in sala de judecata si a refuzat sa depuna marturie impotriva rivalului sau.

Becali a refuzat sa jure pe Biblie, sustinand ca nu este ortodoxa, i-a cerut iertare lui Puiu Popoviciu, a anuntat ca se roaga pentru dusmanii sai si ca luni seara va face o rugaciune pentru toti puscariasii din Romania.

Puiu Popoviciu este acuzat de dare de mita si de complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar cu o tranzactie imobiliara cel putin dubioasa. Procurorii sustin ca exista probe conform carora Popoviciu a pus mana pe un teren ce apartinea Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti platind un pret mult sub nivelul pietii. Prejudiciul din acest dosar este estimat la 620 de milioane de lei.

author avatar
Cristi Ionita
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger