AcasăNewsGigi Becali, acuze dure: "Cineva vrea sa ma distruga!"

Gigi Becali, acuze dure: „Cineva vrea sa ma distruga!”

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, continua sa se lupte in instanta, in incercarea disperata de a obtine eliberarea din inchisoare.

Incarcerat de luni bune, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, Becali a depus numeroase cereri si a facut numeroase solicitari pentru a obtine permisii sau pentru a i se oferi posibilitatea sa-si execute pedeapsa in regim deschis.

Cu toate acestea, toate solicitarile facute de Becali au primit raspuns negativ, iar acest aspect l-a pus pe afacerist pe ganduri.

Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a anuntat, prin vocea avocatului sau, Bogdan Vlad, ca „cineva vrea sa ma distruga”. Becali si oamenii sai sunt de parere ca atacurile vin din partea unor reprezentanti ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

„Avem informatii ca exista cineva care ii doreste raul de la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Toate cererile i-au fost refuzate. Este singurul detinut din Romania care nu munceste o zi si care nu are voie sa plece acasa”, a dezvaluit avocatul Bogdan Vlad, conform Romania TV.

De altfel, conform sursei amintite, Becali ar fi primit o permisie de trei zile, pentru Sarbatori, din partea lui Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, dar aprobarea a fost revocata ulterior, „primindu-se ordin clar ca Becali sa nu plece acasa”.

author avatar
Cristi Ionita
513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger