AcasăNewsGigi Becali, acuzat ca a bagat FC Arges in faliment

Gigi Becali, acuzat ca a bagat FC Arges in faliment

Aflat de mai bine de sase luni dupa gratii, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, continua sa aiba parte de belele.

Mai nou, afaceristul este acuzat ca a escrocat cu buna stiinta si, implicit, a bagat voit in faliment formatia FC Arges.

Conform fanatik.ro, Nicolae Enoiu, administratorul judiciar al lui FC Arges, sustine ca Gigi Becali nu a acceptat o oferta pentru Cristi Tanase, venita din partea italienilor de la Palermo, tocmai pentru a nu varsa jumatate din suma in contul echipei din Trivale.

FC Arges mai detine, pana in vara anului viitor, 50% din drepturile asupra lui Cristi Tanase, iar Palermo a oferit 5 milioane de euro pentru mijlocas, informatie dezvaluita chiar de Ioan Becali.

Astfel, pitestenii ar fi putut incasa 2,5 milioane de euro, suma cu care s-ar fi evitat falimentul. Ba chiar Enoiu s-ar fi multumit si cu cei 500.000 de euro promisi de stelisti in schimbul procentelor, dar se pare ca nici acei bani nu au mai ajuns in Trivale.

„Pana acum am tacut, pentru ca nu am vrut sa fac scandal. Dar nu mai pot sa tac in momentul in care vad ca FC Arges moare iar Gigi Becali, care putea salva acest club, nu pateste nimic. A avut oferta concreta, pe masa, de la Palermo, de 5 milioane de euro, dar s-a gandit ca a platit deja 1,8 milioane de euro pe Tanase si, daca ne mai da inca 2,5 milioane de euro, iese in pierdere. Am crezut ca un prost, pana in ultima clipa, ca Gigi ne va salva. Ne-a promis 500.000 de euro pentru procente, dar a fost o vrajeala de doi lei. O sa vedeti ca, imediat cum scapa de acea clauza, in vara anului viitor, in maxim o luna il vor vinde pe Tanase in strainatate” a fost mesajul dur al administratorului judiciar de la FC Arges.

In cazul in care este gasit vinovat de escrocare, Gigi Becali risca un nou dosar prelungire si marirea pedepsei pe care deja o executa, trei ani si jumatate de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
582 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger