AcasăNewsGigi Becali, actionat in instanta pentru plata datoriilor Avicola Iasi

Gigi Becali, actionat in instanta pentru plata datoriilor Avicola Iasi

Pentru Gigi Becali, Steaua nu mai reprezinta altceva decat o sursa de venit

Afaceristul Gigi Becali asteapta cu nerabdare eliberarea conditionata, dar continua sa aiba mari probleme atat cu legea, cat si de ordin economic.

Condamnat in dosarul „Valiza”, in cel al schimburilor de terenuri cu MApN-ul sau in cele in care i-a sechestrat pe cei care i-au furat masina, patronul Stelei mai are cel putin un dosar in care se afla in mare dificultate.

Gigi Becali este acuzat ca a falimentat in mod intentionat firma Avicola Iasi, cea pe care a cumparat-o in 2004 de la un afacerist bacauan. In aprilie este programat a avea loc un nou termen in dosarul Avicola si, daca va fi gasit vinovat, Becali risca ani grei de inchisoare.

In plus, creditorii Avicola Iasi au inceput sa-l actioneze pe Becali personal in instanta, dupa ce au vazut ca nu pot sa-si recupereze banii. Conform romaniatv.net, daca va pierde in fata creditorilor, Becali ar trebui sa plateasca in jur de 32 de milioane de euro.

Intre timp, Avicola Iasi mai are doar patru angajati si a intrat in procedura de lichidare, dupa ce administratorul judiciar a organizat 21 de licitatii pentru vanzarea activelor si nu s-a prezentat nimeni.

author avatar
Cristi Ionita
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger