AcasăNewsGigi Becali a gasit solutia pentru a scapa de inchisoare. Se apuca...

Gigi Becali a gasit solutia pentru a scapa de inchisoare. Se apuca de scoala!

Inchis de aproape doua luni la Penitenciarul Jilava, Gigi Becali, patronul clubului Steaua, pare sa fi gasit solutia pentru a scapa mai repede de condamnarea la inchisoare.

Gigi Becali a incercat in nenumarate randuri sa-si faca viata mai usoara dupa gratii, insa toate solicitarile sale au fost refuzate de organele abilitate.

Totusi, acum, patronul Stelei pare sa fi gasit solutia ideala de a scapa de inchisoare. Conform rtv.net, Gigi Becali si-a mandatat avocatii sa faca toate demersurile necesare pentru ca acesta sa-si reia cursurile la Universitatea Ecologica, din Bucuresti.

Gigi Becali a facut aproape trei ani de Drept, in perioada 2005-2007, dar a renuntat din cauza ca era mult prea ocupat cu afacerile, politica si sportul.

Acum, Becali vrea sa se reinscrie in anul trei al Facultatii de Drept, in speranta ca daca devine licentiat obtine o reducere a pedepsei.

Informatia a fost confirmata de Bogdan Barbuceanu, unul dintre avocatii sai, care a precizat ca Gigi Becali ar putea chiar obtine posibilitatea de a avea cate o zi libera la fiecare examen.

author avatar
Cristi Ionita
664 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger