AcasăNewsGigi Becali, a doua zi la Academia lui Hagi. Ce are voie...

Gigi Becali, a doua zi la Academia lui Hagi. Ce are voie si ce nu are voie sa faca patronul Stelei!

De luni, Gigi Becali are posibilitatea sa iasa din Penitenciarul Poarta Alba si sa petreaca noua ore pe zi la Academia lui Gica Hagi, de la Ovidiu, unde a primit drept de munca.

Afaceristul paraseste Penitenciarul Poarta Alba la 7 dimineata si isi incepe ziua de munca la ora 08.00, el lucrand pana spre ora 17.00, urmand ca apoi sa revina la penitenciar.

Conform fanatik.ro, Becali a obtinut functia de supraveghetor, fiind detinutul cu cel mai mare IQ din lotul de 23 de detinuti care formeaza echipa ce munceste la Academia lui Gica Hagi.

Becali are un birou amenajat special, nu este pazit si poate vorbi la telefon oricat doreste. In plus, patronul Stelei se poate deplasa fara probleme prin mai multe zone ale Academiei, in functie de activitatile prevazute in ziua respectiva.

Becali poate fi vizitat oricand de rude si de prieteni, poate pastra si administra sume de bani din contul propriu si poate detine diferite mijloace electronice, mai ales telefoane mobile personale. Toate acestea sunt inchise intr-un seif special in momentul in care Gigi Becali isi incheie ziua de munca, urmand ca afaceristul sa le preia din nou in ziua urmatoare de munca.

In schimb, patronul Stelei nu are voie sa acorde interviuri sau sa apara la televiziuni, nu are voie sa paraseasca locurile planificate, fara aprobarea coordonatorului de activitate, si nu poate sa paraseasca locul de munca.

Conform sursei amintite, Becali nu poate aparea la televizor pentru ca mai este implicat intr-un dosar, cel de la Avicola Iasi in care este acuzat de inselaciune, abuz in serviciu si formarea unui grup de crima organizata.

author avatar
Cristi Ionita
642 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger