AcasăNewsGigi Becali a donat 500.000 de euro de cand este in inchisoare

Gigi Becali a donat 500.000 de euro de cand este in inchisoare

Se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19? Răspunsul categoric al afaceristului! - VIDEO

Afaceristul Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a facut donatii de 500.000 de euro in cele 15 luni de cand se afla dupa gratii.

Condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru implicarea sa in mai multe detalii, Becali trece prin momente extrem de dificile.

Afectat de probleme de sanatate si golit de bani de numeroasele procese in care a fost implicat, Becali nu a uitat, insa, sa-si indrepete atentia catre cei nevoiasi.

Astfel, fanatik.ro anunta ca patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a facut donatii de 500.000 de euro in cele 15 luni de cand a ajuns dupa gratii.

Ultimele acte de caritate facute de afacerist s-au indreptat catre o familie din Bucuresti si catre un orfelinat din Baia Mare.

Becali a donat 6.000 de euro unor parinti din Bucuresti pentru continuarea tratamentului fiicei lor de numai sapte ani care sufera de artrita. Mama copilei a precizat ca banii ii vor ajunge pentru tratamentul pe patru luni al fetitei.

De asemenea, patronul Stelei a donat 20.000 de euro unui orfelinat din Baia Mare, dupa ce a vazut la televizor un reportaj cu conditiile mizere in care trebuie sa traiasca micutii din institutia respectiva.

author avatar
Cristi Ionita
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger