AcasăNewsGigi Becali a devenit sponsor la Penitenciarul Jilava

Gigi Becali a devenit sponsor la Penitenciarul Jilava

Unul dintre fostii colegi ai lui Gigi Becali de la Penitenciarul Jilava a afirmat ca afaceristul a investit sute de mii de euro in Penitenciarul Jilava, in cele 6 luni petrecute acolo.

Patronul clubului Steaua Bucuresti a ajutat cu bani atat puscariasi, cat si angajati ai Penitenciarului. In plus, Gigi Becali a oferit echipament sportiv si mingi de fotbal echipei Penitenciarului si a investit efectiv in Penitenciar, inclusiv in instalatia de purificare a apei.

Cu toate acestea, Gigi Becali a fost extrem de afectat de cele 6 luni petrecute in Penitenciarul Jilava, in primul rand pentru ca oamenii din conducere nu-l lasau sa interactioneze cu ceilalti detinuti.

„L-am invitat la tenis cu piciorul si s-a suparat foarte tare ca nu l-au lasat. Eram incuiati in celule cand iesea el in curte. Il pazeau 6-7 mascati aproape in permanenta” a precizat un fost coleg d-al lui Gigi Becali, in exclusivitate pentru Romania TV.

Exista informatii ca Gigi Becali avea mari probleme sa doarma noaptea, iar oboseala si-a spus cuvantul. Afaceristul a albit si avea cearcane proeminente. Transferat intre timp la Penitenciarul Poarta Alba, patronul Stelei traieste in aceleasi conditii, nefiind lasat sa interactioneze cu detinutii.

author avatar
Cristi Ionita
662 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger