AcasăNewsGigi Becali a devenit sef la Penitenciarul Poarta Alba!

Gigi Becali a devenit sef la Penitenciarul Poarta Alba!

S-a plans in permanenta de conditiile din penitenciar, dar putini stiu ca Gigi Becali a devenit sef la Penitenciarul Poarta Alba.

Afaceristul, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, si-a creat cele mai bune conditii si a reusit sa se impune, evident cu ajutorul banilor.

Becali sta intr-un apartament cu living si dormitor, are peretii capitonati, televizoare cu plasma si chiar o mini bucatarie separata.

Aroganta maxima pe care si-a permis-o Becali, cu ajutorul conducerii, este un covor de iarba pe care patronul Stelei l-a insamantat in zona prin care se poate plimba.

Conform fanatik.ro, afaceristul a cheltuit cel putin 150.000 de euro pentru imbunatatirea conditiilor de la Poarta Alba, iar apropiatii lui sustin ca a fost mai degraba dorinta lui Becali de a demonstra ca ramane un personaj puternic, chiar daca este dupa gratii.

In plus, cei mai multi dintre detinutii de la Poarta Alba ii fac poftele lui Becali, fiind la mana acestuia din punct de vedere financiar.

author avatar
Cristi Ionita
668 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger