AcasăNewsGigi Becali a anuntat ca vrea sa DIVORTEZE!

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa DIVORTEZE!

Faptul ca presa vrea sa informeze opinia publica cu privire la ce se intampla atunci cand este chemat in instanta a inceput sa-l deranjeze foarte mult pe Gigi Becali. El a cerut, in repetate randuri, ca sedinta de judecata sa se desfasoare cu usile inchise, departe de ochii lumii pentru ca familia lui sa nu sufere.

Latifundiarul din Pipera a marturisit in fata instantei ca nu vrea ca cei dragi sa afle de la televizor detalii privind procesele sale si a cerut presei sa inteleaga acest divort temporar.

„Am fost un om cu o activitate publica intensa. Am iubit presa, am trait cu presa. Dragostea asta mi-a facut si bine, dar mi-a facut si mult rau. Trebuie sa ma ierte acum, iar daca m-au iubit asa cum i-am iubit si eu, trebuie sa ma inteleaga. Vreau o perioada de divort si cu siguranta dragostea va fi si mai mare dupa despartire”, a spus finantatorul Stelei conform DigiSport.

Miercuri, 19 iunie, magistratii au decis ca Gigi Becali sa ramana dupa gratii in pofida dorintei sale de a fi eliberat pentru 90 de zile. Cererea de contopire a pedepselor pe care latifundiarul le-a primit se va judeca pe data de 27 iunie.

Citeste si:

Gigi Becali, acuzatii DURE la adresa avocatilor sai!

Zi decisiva pentru Gigi Becali! Va afla daca va fi eliberat temporar

Gigi Becali cere sa fie lasat in libertate ca sa poata salva campioana de la faliment: Fara mine, Steaua nu exista!

author avatar
Anca Murgoci
1.486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger