AcasăNewsGigi Becali a ajuns sa se compare cu Sf. Gheorghe in fata...

Gigi Becali a ajuns sa se compare cu Sf. Gheorghe in fata instantei

Joi dimineata, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a dat din nou cu subsemnatul pe la Tribunalul Bucuresti.

Afaceristul s-a prezentat in fata instantei pentru a se judeca contestatia la executare. In acest caz, atat procurorul, cat si avocatul lui Gigi Becali au ajuns la un numitor comun, ambii fiind de acord ca respectiva contestatie se loveste de exceptia inadmisibilitatii.

Catalin Dancu, avocatul lui Gigi Becali, a precizat ca „Doamna judecator a preferat sa evite un conflict de competenta, ramanand ca in final Curtea de Apel, care este autoritatea superioara Tribunalului Bucuresti, sa lamureasca prin solutie fondul contestatiei in final”.

Chiar si asa, Gigi Becali a profitat de ocazie pentru a face din nou show in fata instantei. Afaceristul s-a comparat in mai multe randuri cu Sf. Gheorghe precizand ca „asa cum ii spunea Sf. Gheorghe imparatului Diocletian – Gatati chinurile, pentru ca sunt pregatit sa le primesc, asa va spun si eu ca vreau sa gatati chinurile” sau „ca Sf. Gheorghe, primesc ceea ce se intampla, pentru ca asa a fost lasat de Dumnezeu”.

Becali a solicitat sa nu mai fie plimbat de la Penitenciarul Poarta Alba la Penitenciarul Jilava. Totusi, patronului clubului de fotbal Steaua Bucuresti trebuie sa mai stea la Jilava cel putin pana pe 11 decembrie, el mai avand inca doua termene la instantele din Bucuresti, respectiv pe 9 si 11 decembrie.

author avatar
Cristi Ionita
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger