AcasăNewsGica Popescu va fi eliberat joi dimineata, pentru a asista la inmormantarea...

Gica Popescu va fi eliberat joi dimineata, pentru a asista la inmormantarea tatalui sau

Fostul fotbalist a primit permisiunea de a participa la ceremonia de inhumare a tatalui sau, Constantin Popescu. Gica Popescu va fi eliberat in dimineata zilei in care parintele sau va fi condus pe ultimul drum.

Mai exact, fostul capitan al nationalei va putea parasi Penitenciarul Rahova joi dimineata, urmand sa fie eliberat pentru 24 de ore, potrivit Romania TV. Conducerea inchisorii a dat un raspuns, astfel, solicitarii adresate marti de catre Gica Popescu, acesta din urma solicitand sa fie eliberat pentru a asista, la Calafat, la funeraliile tatalui sau.

Constantin Popescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 71 de ani. Se pare ca tatal fostului jucator de fotbal ar fi fost rapus de un infarct.

Gica Popescu se afla in detentie, la Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare in „Dosarul transferurilor”.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger