AcasăNewsGica Popescu si Copos au iesit din inchisoare pentru a merge la...

Gica Popescu si Copos au iesit din inchisoare pentru a merge la dentist

Incarcerati la Penitenciarul Rahova, dupa ce au fost condamnati la inchisoare in Dosarul Transferurilor, Gica Popescu si George Copos au avut ocazia sa iasa, pentru cateva ore, din penitenciar.

Cei doi au reclamat probleme grave cu dantura, iar reprezentantii spitalului penitenciarului au stabilit ca lucrarile respective necesita competente care sunt peste posibilitatile lor.

Conform sportnews.ro, Gica Popescu si Copos au fost transportati cu duba la un cabinet stomatologic din Bucuresti. Toata actiunea s-a desfasurat intr-un anonimat total, la solicitarea celor doi oameni de fotbal, care nu au vrut sa fie fotografiati sau filmati.

Medicii au ajuns la concluzia ca interventiile sunt unele de durata astfel ca atat Gica Popescu, cat si George Copos vor mai iesi din penitenciar si in saptamanile urmatoare, pentru a merge la cabinetul stomatologic din Bucuresti.

De remarcat ca apropiatii ambilor oameni de fotbal spera ca cei doi sa fie gratiati in cazul in care Victor Ponta, actualul premier al Romaniei, va deveni noul presedinte al tarii.

author avatar
Cristi Ionita
446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger