AcasăNewsGica Popescu, in fata procurorilor

Gica Popescu, in fata procurorilor

Fostul international a ajuns in aceasta dimineata la Parchetul General, pentru a discuta cu procurorii, in calitate de martor, audierile fiind in plina desfasurare la aceasta ora.

UPDATE: S-a aflat ca Popescu a fost audiat – ca martor- intr-o cauza legata de numele lui George Copos, fostul patron al Rapidului. Mai precis cu suspiciunile de plagiat pe care le au anchetatorii in cazul acestuia din urma, Copos fiind fost coleg de celula cu Gica Popescu, in momentul in care ambii au fost privati de libertate.

Odata citat, Gheorghe Popescu s-a prezentat la Parchetul de pe langa Inalta Curte. Momentan nu se stie cauza in care au dorit anchetatorii sa il audieze pe Popescu.

De altfel, inainte sa intre sa discute cu procurorii, fostul capitan al tricolorilor a precizat ca nu cunoaste nici el detalii cu privire la dosarul in care va fi audiat, subliniind, insa, ca are calitate de martor.

Ramane de vazut daca la iesirea de la audieri Popescu va face si alte precizari, pentur a se lamuri motivul prezentei sale la Parchetul General.

Va reamintim ca fostul fotbalist al Barcelonei si al nationalei, in vremea „Generatiei de Aur„, a intrat si in atentia procurorilor anticoruptie, alaturi de alte opt nume cunoscute din fotbalul autohton. A fost condamnat, in martie 2014, in „Dosarul Transferurilor”, fiind eliberat conditionat in toamna anului trecut.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger