AcasăNewsGica Popescu, despre o posibila gratiere in DOSARUL TRANSFERURILOR: "Am primit o...

Gica Popescu, despre o posibila gratiere in DOSARUL TRANSFERURILOR: „Am primit o pedeapsa, o voi ispasi”

Pe fondul demersurilor si a discutiilor aparute in ultimele zile, de cand s-a aflat despre condanmnarea sa la trei ani de inchisoare cu executare, in „Dosarul transferurilor”, acelasi in care au primit sentinte privative de libertate alte sapte nume grele din fotbal, privitor la o eventuala cerere de gratiere, fostul capitan al nationalei si-a exprimat un punct de vedere.

Gica Popescu

Gica Popescu nu pare decis sa apeleze la aceasta varianta. Cel putin asa reiese dintr-un mesaj transmis de catre fostul jucator al Barcelornei, publicat, marti, de gsp.ro. „Nu am nevoie de asa ceva in momentul asta. Am primit o pedeapsa, o voi ispasi, respect legea si nu ma gandesc acum la asa ceva”, sustine Popescu, conform sursei citate.

Mai multi oameni din fotbal, dar si politicieni – printre ei si premierul Ponta, presedintele Camerei- Valeriu Zgonea, dar si liderul PNL, Crin Antonescu, au anuntat ca sustin demersul privitor la o eventuala gratiere a luI Gica Popescu. In acest sens, presedintele clubului de fitbal Dunarea Calafat, primul la care a jucat Popescu, a initiat o actiune de strangere de semnaturi in favoarea gratierii fostului capitan al Barcelonei.

Popescu a fost condamnat definitiv, martea trecuta, de judecatorii Curtii de Apel de Bucuresti, la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare, in „Dosarul transferurilor”, aflandu-se in prezent in penitenciarul Rahova. In acelasi dosar au mai fost condamnati si Ioan Becali (6 ani si patru luni de inchisoare cu executare), Victor Becali (4 ani si opt luni de inchisoare cu executare), George Copos (3 ani si opt luni de inchisoare cu executare), Mihai Stoica (3 ani si sase luni de inchisoare cu executare), Cristi Borcea (6 ani si patru luni), precum si Jean Padureanu (3 ani si patru luni de inchisoare cu executare), dar si Gigi Netoiu – 3 ani si patru luni de inchisoare cu executare.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger