AcasăNewsGhita s-a mai gandit si a decis sa nu mai candideze la...

Ghita s-a mai gandit si a decis sa nu mai candideze la europarlamentare

Dupa ce zilele trecute surprindea pe multi cu intentia sa de a intra in cursa pentru Parlamentul European, pe lista Partidului Romania Unita, fostul deputat, aflat de o perioada insemnata de timp in Serbia, a anuntat, miercuri, ca nu va mai intra in cursa electorala din 26 mai.

Si si-a explicat motivele intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, in care acuza unele aspecte pe care sustine ca le va aduce si in atentia procurorilor de la nou-infiintata Sectie speciala pentru anchetarea magistratilor.

„Am decis sa ma retrag de pe lista PRU si sa nu candidez la alegerile euro-parlamentare. Din pacate… nimic nu s-a schimbat in Romania. Membri ai familiei si zeci de alti oameni au fost iarasi chemati la DNA de catre acolitii lui Kovesi”, a inceput prin a mentina Sebastian Ghita in mesajul transmis via Facebook.

Iata postarea integrala:

98 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce pierdere! Ghita nu mai candideaza !!! Poate daca candida,ne spunea ceva despre idiotii care l-au ajutat sa ajunga mare,cum a furat si cum a fugit.Dar poate candida ca presedinte!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger