AcasăNewsGhita pune banii pe masa DNA

Ghita pune banii pe masa DNA

Sebastian Ghita are termen pana joi sa acopere cautiunea de 13 milioane de euro

Chemat la DNA Ploiesti, ieri, deputatul Sebastian Ghita a depus garantii mobiliare si imobiliare constand in activele unei firme pe care o controleaza.

De teama unui alt vot in Parlament, aproape sigur negativ, Sebastian Ghita si-a desertat desaga la DNA foto (jurnalul.ro)

Valoarea acestora se ridica la 13 milioane de euro, reprezentand 10% din valoarea bunurilor si lichiditatilor banesti – cu exceptia terenurilor si cladirilor neevaluate in bani – declarate de inculpat in ultima sa declaratie de avere inregistrata la Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor. Termenul initial pentru depunerea cautiunii era 6 aprilie, insa Ghita a cerut si obtinut prelungirea pana luni a termenului. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti urmeaza sa decida daca admit garantiile depuse de deputat in contul cautiunii de 13 milioane de euro pe care Sebastian Ghita trebuie sa o achite. El este acuzat de dare de mita, santaj, doua infractiuni de folosire, in mod direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, cumparare de influenta si conducerea fara permis.

author avatar
National
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger