AcasăNewsGhita: "Nu am planuit aceasta fuga sau plecare"/Ce ar vrea sa o...

Ghita: „Nu am planuit aceasta fuga sau plecare”/Ce ar vrea sa o intrebe pe „prietena mea Codruta”

Aflat la Belgrad de mai bine de un an, Sebastian Ghita a acordat un interviu jurnalistului Cristoiu, o prima parte a caruia a fost difuzata, seara trecuta, simultan, de patru televiziuni.

Printre aspectele pe care fostul deputat a ales sa le faca publice a fost acela ca s-a temut de ceea ce sustine ca l-ar fi asteptat din partea procurorului Negulescu. Si anume ca „imi pregatise o celula (…) cu conditii mizere, imi pusese niste batausi acolo (…) se tot lauda (…) ca ma arde, ca sunt terminat, ca sunt un mort viu (…) ce puteam sa mai fac, decat sa plec din calea lor”.

Totodata, Ghita a afirmat ca nu si-ar fi planuit plecarea din tara. Si a lasat sa se inteleaga ca ar vrea sa afle un anumit amanunt chiar de la actuala sefa a DNA-ului. „Nu am planuit aceasta fuga sau plecare (…). Poate ca Parchetul General va verifica daca dna Kovesi ii coordona pe Onea sau pe Negulescu sau doar ii folosea numele. Intr-o zi sunt curios, cand o sa ma intalnesc cu prietena mea Codruta, sa o intreb daca, intr-adevar, a complotat, a gandit impreuna cu acele doua personaje (Onea si Negulescu -n.n.) sa-mi faca tot ce mi-a facut in anii astia

„Totusi, sa-ti fie frica pentru viata ta nu-i o chestiune simpla”, a mai tinut sa puncteze Ghita in interviul in cauza – mai exact in bucata difuzata, simultan, de televiziunea cea publica  TVR1, dar si de trei posturi de stiri – Antena 3, B1TV si Romania TV.

290 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ghiță o fi vrut să arate că deși ar ava și fotografii , din alte vremuri, cu șefa actuală de la DNA, acesta nu l-a apărat de procurorul Negulescu ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger