AcasăNewsGhita a ajuns la DIICOT, pentru a da lamuriri despre cazurile mail-urilor...

Ghita a ajuns la DIICOT, pentru a da lamuriri despre cazurile mail-urilor sparte

Parlamentarul a ajuns, cu doar cateva minute dupa ora 17, in fata procurorilor. de aceasta data a fost citat de catre anchetatorii Antimafia, ca martor, dupa cum a precizat Sebastian Ghita insusi, in dosarul in care se fac verificari in privinta adreselor de mail sparte, in controversa cunoscut opiniei publice drept „spionarea sefei DNA”.

„Nu pot sa va ofer mai detalii acum, inainte sa vorbesc cu domnii procurori, dar sunt convins ca acea operatiune a unor agentii de spionaj straine, Black Cube, (…) este in atentia procurorilor DIICOT (…) probabil procurororii verifica daca acea adresa (…) este una din adresele ascunse pe care cei care de la Black Cube le-au spart (…) si din care au putut afla informatii secrete ale statului roman, ale DNA si ale doamnei Kovesi”, a anuntat deputatul, inainte de a intra in sediul central al DIICOT-ului, pentru a da explicatii in fata anchetatorilor care l-au citat.

Cititi si: Kovesi, Ghita si cucuveaua

Este vorba despre deja celebra „cucuvea mov”, adresa de mail la care deputatul Ghita a facut referiri inca de seara trecuta, dar si despre scandalul in care au fost implicati reprezentanti au unei firme israeliene. „Eu stiu ca dna Kovesi folosea aceasta adresa”, a adaugat, luni, parlamentarul.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger