AcasăNews„Ghinionul românilor: Să sară din lacul Liviu în puţul Viorica”

„Ghinionul românilor: Să sară din lacul Liviu în puţul Viorica”

Liderul Pro România, Vitor Ponta, îi indică Vioricăi Dăncilă definiţiile din DEX pentru ironie” şi prostie”, după ce l-a ameninţat că depune plângere penală împotriva lui. Ce blestem pe România să sară din lacul Liviu” în puţul Viorica!”, spune el.

Foto Twitter

„În Septembrie 2019 tovarăşa Viorica Vasilica Dăncilă (zisă şi Vio din Videle) strigă tot la fel ‘DOVADA’!  Aş putea să îi spui gluma cu ‘ce zic eu şi ce înţelege ea’/ dar îmi mai face o plângere penală!  Pot însă să prezint dovada-definiţia din DEX a ironiei: https://dexonline.ro/definiţie/ironie (sunt sigur că s-a predat şi la Şcoală din Videle dar Vio a chiulit de la lecţie că o chemase Liviu în curte)!

Pot să o ajut şi cu o altă definiţie, tot din DEX:https://dexonline.ro/definiţie/prostie. Dincolo însă de ironie – ce blestem pe România şi pe social democraţie să sară din ‘lacul Liviu’ în ‘puţul Viorica’!”, scrie Ponta pe Facebook.

Reacţia sa vine după ce premierul Viorica Dăncilă a afirmat că liderul PRO România, Victor Ponta, i-a adus acuzaţii neprobate şi a ameninţat-o „cu mascaţii”.

„Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în faţa oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzaţii. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la prim-ministrul României”, a declarat Dăncilă.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană