AcasăNewsGhid de cumparaturi produse de machiaj – cum faci cele mai bune...

Ghid de cumparaturi produse de machiaj – cum faci cele mai bune alegeri

Produsele de machiaj ocupa un loc important in viata femeilor care adora sa se exprime prin make-up si care doresc mereu sa aiba acces la cele mai bune produse. Alegerea produselor de make-up poate fi o incantare, dar uneori este dificil sa ne decidem in ce produse sa investim mai mult, care merita mai multa atentie in procesul de selectie. In plus, unele produse de machiaj au nevoie sa fie alese in functie de caracteristicile pielii tale, aspecte de care este bine sa tii cont, daca doresti machiaje care sa fie uniforme si care sa arate bine, indiferent de ocazia.

Pe Perfectbeauty.ro gasesti o selectie variata de produse de machiaj si ingrijire persoanala, de la branduri si magazine online de renume, fiind locul unde poti compara preturi si te poti decide de ce ai nevoie pentru o trusa de machiaj completa. O sa vedem in continuare cateva sfaturi in alegerea celor mai bune produse de machiaj si cum sa cheltui banii in mod inteligent in acest gen de cumparaturi.

Investeste inteligent in produse de machiaj

In cazul in care esti foarte atenta la modul in care aloci bani pentru cumparaturile de make-up, este bine sa stii ce recomanda specialistii in frumusete, legat de alegerea celor mai bune produse si in ce anume merita sa investim mai multi bani. Este esential sa alegi un fond de ten de calitate si o pudra de fixare in acord cu nevoile tenului tau, produse pentru care merita sa investesti mai mult, mai ales ca le achizitionezi de maxim 2 ori pe an. O paleta de machiaj, de farduri de ochi sau pentru conturarea tenului, de tip pudra intra in aceiasi categorie, fiind produse care rezista la utilizare de pana la 3 ani de la deschidere.

In ceea ce priveste mascara, tus de ochi, anticearcan este recomandat sa alegi produse accesibile ca pret, dar de calitate buna, fiind articole pe care trebuie sa le schimbi la 3-4 luni din motive de igiena si sanatate. La fel este si cazul rujurilor sau luciurilor de buze, in cazul carora gasesti o serie de variante drugstore, care se incadreaza intr-un buget restrans. Pentru mai multe sfaturi in materie de produse de make-up poti intra pe Fashiondex.ro, platforma online cu articole din domeniile de beauty, ingrijire personala, moda si lifestyle.

Alege produse de machiaj potrivite pielii tale

Dincolo de preferintele in ceea ce priveste nuantele si texturile, este esential sa iti cunosti foarte bine pielea inainte de a comanda sau incerca orice produs nou de make-up. Verifica paleta de nuante in cazul fondului de ten pentru a-ti gasi subtonul potrivit, rece, cald sau neutru. Poti cauta pe internet imagini cu swatchuri pentru a vedea care este nuanta care ti se potriveste mai bine, in functie de imagini si parerile celorlalte femei care au incercat fondul de ten.

De regula, anticearcanul ar trebui sa fie ales cu 1-2 nuante mai deschise fata de fondul de ten, pentru un efect de iluminare si deschidere a privirii. La fel, ai nevoie sa fii foarte atenta la alegerea texturii anticearcanului, mai ales ca zona de sub ochi este extrem de sensibila si poate avea o textura diferita fata de restul tenului. Pentru un aspect cat mai natural este indicat sa te indrepti spre palete de contur si blush-uri crema, pe care le poti aplica cu buretelul sau cu degetele, pentru contopirea perfecta cu pielea ta.

Accesul la internet ne permite in vremurile actuale sa ne alegem mai usor produsele de machiaj potrivite, prin cautarea de articole cu recomandari, imagini cu produse si pareri pertinente de la alte persoane care si-au facut o idee despre produsele respective, in urma utilizarii repetate.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
47 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger