AcasăGheorghe Turda: “Ce m-a mai inghesuit Mirabela Dauer prin turnee... Dormeam in...

Gheorghe Turda: “Ce m-a mai inghesuit Mirabela Dauer prin turnee… Dormeam in acelasi pat. Ma trezeam cu fundul invinetit”

Daca ar avea timp liber, Gheorghe Turda, unul dintre cei mai indragiti cantareti de muzica populara de la noi, ar putea scrie o carte cu amintirile sale din turnee.

Pana va gasi, insa, ragazul, artistul s-a gandit sa dezvaluie cateva povesti din spatele scenei in cadrul editiei de Paste a emisiunii “Distractia pe vremea mea”. Una dintre artistele alaturi de care Gheorghe Turda a petrecut clipe de neuitat este Mirabela Dauer.

“Mergeam cu Mirabela Dauer in turnee. Iarna mergeam cu autocarul, de multe ori dormeam in aceeasi camera. Mirabela isi punea o perna la geam, ca era extrem de friguroasa. Si ma inghesuia langa ea. Mai era o artista, mai era si Horia Moculescu… eu stateam pe jumatate de fund. De cate ori m-am invinetit…”, a povestit cantaretul.

Mai multe povesti ale maestrului Gheorghe Turda puteti afla sambata,4 mai, de la zece seara, la Antena 2, intr-o noua editie “Distractia pe vremea mea”, moderata de Irina Cordoneanu.

author avatar
Alina Creanga