AcasăNewsGheorghe Stefan, audiat la sediul DNA

Gheorghe Stefan, audiat la sediul DNA

Gheorghe Stefan, primarul suspendat de la Piatra Neamt, a fost adus, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri.

Cel poreclit Pinalti are de terminat denuntul pe care l-a facut luni seara, dupa ce a fost audiat timp de cinci ore de procurorii DNA.

Gheorghe Stefan se afla in stare de arest preventiv pentru infractiunile comise in dosarul „Microsoft”. Luni, vazand ca procuroii i-au pus gand rau si nu vor sa-l elibereze din inchisoare, Pinalti a solicitat o noua audiere in timpul careia a inceput sa spuna modul in care a sponsorizat campaniile PDL si ce s-a intamplat cu banii din dosarul Microsoft.

Pinalti a recunoscut acuzatiile de trafic de influenta si spalare de bani, dar si ca a primit 4 milioane de euro pentru a intermedia semnarea licentelor cu corporatia Microsoft.

Conform avocatului sau, Pavel Abraham, Gheorghe Stefan le-a spus procurorilor ca a sponsorizat cu sume importante de bani campaniile PDL si in special campania lui Traian Basescu pentru alegerile prezidentiale din 2009.

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger