AcasăNewsGheorghe Stefan, audiat la DNA. Ar putea fi eliberat din inchisoare!

Gheorghe Stefan, audiat la DNA. Ar putea fi eliberat din inchisoare!

Aflat in arest preventiv de aproape patru luni, Gheorghe Stefan, primarul suspendat din Piatra Neamt, are mari sanse sa iasa din inchisoare.

Gheorghe Stefan a fost dus, vineri, la audieri la Directia Nationala Anticoruptie. Cel poreclit Pinalti a fost arestat preventiv in celebrul dosar „Microsoft”, fiind acuzat de trafic de influenta si de spalare de bani.

Gheorghe Stefan a acuzat grave probleme de sanatate, iar reprezentantii primarului suspendat din Piatra Neamt au depus la DNA mai multe documente care sa arate ca starea de sanatate a acestuia s-a agravat in cele aproape patru luni petrecute dupa gratii.

Conform avocatilor lui Gheorghe Stefan, acesta sufera, printre altele, de cancer la prostata si de inima. In aceste conditii, reprezentantii lui Pinalti au facut o solicitare prin care cere ca Gheorghe Stefan sa fie plasat in arest la domiciliu, pentru a-si putea trata corespunzator problemele medicale.

Avocatii lui Pinalti mizeaza si pe faptul ca doi dintre cei trei suspecti arestati in acelasi moment cu Gheorghe Stefan, respectiv Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, si afaceristul Nicolae Dumitru „Niro” au fost plasati deja in arest la domiciliu.

author avatar
Cristi Ionita
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger