AcasăNewsGheorghe Stefan, audiat la DNA

Gheorghe Stefan, audiat la DNA

Gheorghe Stefan, fostul primar din Piatra Neamt, este audiat, miercuri, la sediul din Bucuresti la Directiei Nationale Anticoruptie.

Stefan se afla in arest la domiciliu pentru infractiunile comise in dosarul „Microsoft”, insa dosarul respectiv nu este singurul in care fostul edil din Piatra Neamt are probleme cu legea.

Exista informatii conform carora cel poreclit Pinalti, de pe vremea cand se ocupa si de echipa de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt, trebuie sa mai dea explicatii pentru actiunile sale din alte cel putin doua dosare.

Concret, Pinalti este acuzat ca a incercat sa obtina ilegal licenta pentru postul sau de televiziune, Giga TV, dar si ca a atribuit ilegal, in perioada in care era primar, un contract al Postei Romane privind servicii de incasare electronica a facturilor.

In cazul in care va fi gasit vinovat in toate cele trei dosare, Gheorghe Stefan risca ani grei de inchisoare, chiar daca are 62 de ani si a scos la inaintare numeroase documente care arata ca are mari probleme de sanatate.

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger