AcasăNewsGheorghe Netoiu vrea locul de senator al Olgutei Vasilescu

Gheorghe Netoiu vrea locul de senator al Olgutei Vasilescu

Acum, ca a redescoperit olteanul din el, Gheorghe Netoiu vrea sa-i reprezinte pe doljeni in Parlament.  Pentru asta, finantatorul Craiovei se pregateste sa candideze in fostul colegiu al pesedistei Olguta Vasilescu.

In urma intelegerii cu Gheorghe Netoiu si cu suporterii Craiovei, Olguta Vasilescu a castigat fotoliul de primar

Succesul Olgutiei Vasilescu, care l-a invins pe Antonie Solomon la alegerile  de duminica, se datoreaza in mare masura ultrasilor Univeristatii Craiova si unei intelegeri pe care social-democrata a facut-o cu Gheorghe Netoiu. Un pact politico-fotbalistic, de pe urma caruia amandoua partile au iesit invingatoare.

Gheorghe Netoiu se vrea, mai nou, senator

Concret, Netoiu s-a angajat sa puna la dispozitia Olgutei Vasilescu intreaga galerie a Universitatii si i-a garantat ca va avea voturile tuturor suporterilor. La schimb, social-democrata, odata ajunsa in fruntea Primariei Craiova, a promis ca va trage sforile pentru ca Gheorghe Netoiu sa castige colegiul uninominal 3 din Circumscriptia electorala nr 17 Dolj, in care ea a fost ales senator in 2008. Si cum cuvantul dat trebuie respectat, surse din PSD sustin ca Netoiu se pregateste deja de campanie.

Fotbal, afaceri si politica

Afacerist si fost actionar la Dinamo, Gheorghe Netoiu s-a intors de curand la Craiova pentru a infiinta o noua echipa puternica, dupa cum chiar el a declarat. Culmea, dorinta lui Netoiu  se imbina perfect cu planurile de viitor ale Olgutei Vasilescu in ceea ce priveste fotbalul craiovean. “Vom face tot ce ne sta in putinta sa readucem <<Stiinta>> in ligile nationale. Apoi, vom incheia un parteneriat cu echipa de fotbal, pentru ca tu, ca Primarie, nu poti sa o ignori “, sustinea Lia Olguta Vasilescu in campania electorala.  In ceea ce priveste cariera politica a lui Netoiu, dupa ce a fost exclus din PSD, acesta a fost adapostit de Gabriel Oprea in UNPR, unde se ocupa de Departamentul tineret si sport.

author avatar
Adelina Ionicel
611 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger