AcasăNewsGheorghe Flutur: Noul partid de centru-dreapta va avea o organizare pe minute...

Gheorghe Flutur: Noul partid de centru-dreapta va avea o organizare pe minute si pe ore pana la alegeri

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, duminica, ca noul partid de centru-dreapta va intra de urgenta in campanie electorala, iar pana la alegerile prezidentiale va fi o organizare „pe minute si pe ore”.

„Acest nou partid va avea o foaie de parcurs foarte precisa in perioada urmatoare. Suntem constienti ca au mai ramas 104 zile pana la alegerile prezidentiale si vom avea, in urmatoarele 15 saptamani, o organizare pe minute si pe ore”, a spus Flutur, citat de b1.ro.

„Acest partid are nuclee puternice in fiecare localitate din tara care, impreuna si bine coordonate, vor fi mai eficiente. Va trebui, imediat dupa desemnarea candidatului unic, sa incepem campania de strangere de semnaturi, dar si actiunile specifice de precampanie si campanie pentru ca am convingerea ca noul partid va da viitorul presedinte al Romaniei si va contribui decisiv la modernizarea tarii in urmatorii zece ani”, a mai adaugat Gheorghe Flutur.

Reprezentantii PDL si ai PNL au aprobat, sambata, in unanimitate, intr-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL si PNL si statutul noului partid.

author avatar
Alina Costache
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger