AcasăNewsGheorghe Flutur, declarație controversată despre refugiații ucraineni de la Siret: „Suntem bucuroși...

Gheorghe Flutur, declarație controversată despre refugiații ucraineni de la Siret: „Suntem bucuroși să scăpăm de ei” – VIDEO

Gheorghe FluturGheorghe Flutur, declarație controversată despre refugiații ucraineni de la Siret: „Suntem bucuroși să scăpăm de ei” - VIDEO

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a fost filmat în Vama Siret, în timp ce făcea declaraţii uluitoare. Politicianul spune că oamenii fugiţi din calea războiului trebuie plasați în spațiile puse la dispoziție de voluntari, pentru a fi luați din grija administrației locale.

„Suntem bucuroși să scăpăm de ei!”, a spus Gheorghe Flutur vorbind despre cazarea refugiaților care fugind de războiul din Ucraina au ajuns în județul Suceava. „Unii au preferințe, vor la București, alții la Cluj”, a mai spus politicianul.

Gheorghe Flutur le-a spus apoi reprezentanților ISU să-i distribuie pe refugiații de război cu prioritate către „ăștia care vor să își pună pensiunile, casale la bătaie”, conform stirisuceava.net.

Hub umanitar la Suceava

În schimb, preşedintele Klaus Iohannis i-a spus omologului său ucrainean Volodimir Zelenski că „hub-ul umanitar de la Suceava deja a început să ofere primele ajutoare”. „Vom avea grijă de toţi cetăţenii ucraineni care ajung în România”, a spus Klaus Iohannis.

România a cheltuit, până în prezent, peste 10 milioane de euro pentru a gestiona criza refugiaţilor din Ucraina. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, care a precizat că primul transport de medicamente şi materiale de strictă necesitate vor ajunge în cursul zilei de luni la Suceava, potrivit Mediafax.

Hub-ul umanitar de la Suceava destinat sprijinirii cetăţenilor ucraineni a devenit funcţional începând de miercuri.

author avatar
Andreea Vlad
1.343 afisari

9 COMENTARII

  1. Hopa…. nu le convine adevărul?
    Chiar, văd că francezii, spre exemplu, nu se înghesuie să-i preia.

  2. La 20 de lei pe zi, pe refugiat, nu este nici un gheșeft pt Flutur și alți hoți.
    Din moment ce războiul este făcătură trebuie oprită intrsrea ucrainienilor.

  3. IA SA VINA CRIMINALII SI HOTII DE AZMERICANI,CU MILOGII TROMPA,
    BIDEU,CAMILA KALAKA…. SA LE DEA DE MANCARE,SA-I SPELE LA CIUR,
    PE PICIOARE,SA MATURE CANALELE.PAI DIN CAUZA NENOROCITILOR ASTIA,
    CU ISTORIE FALSA DE GASCA CU 275 ANI VECHIME,
    NU,CA DACIA 2500 ANI VECHIME SI CIVILIZATIE.GOLONIE INGLIEJA,USA SI CANADA,
    AU FURAT TERITORIILE BASTINASILOR SI I-AU MACELARIT.
    AU ADUS SCLAVI FURATI,SI IN LANTURI,DIN AFRICA SARACA .SI ACUM FAC PE CRIMINALII HOTI.
    HUO,HUO,AZMERICO CRIMINALA SI MILOAGA,ORI UNDE NU TE VEI MAI AFLA.LA MORGA GASCA NESPALATA

  4. Să-i ia Trădătorul de țară numit Boc la Cluj ,că a preferat arborarea steagurilor ucrainene in detrimentul celor romanesti.Primarul Boc ,nu răspunde în fața legii?Noua românilor ni se face sila de el ,după cum și lui i se face la fel de țară care l-a crescut

  5. Pai unde e ba ospitalitatea si bunatatea romanilor cu care ne-am laudat zeci de ani ??? Nu este nicaieri, pt ca nu exista ! Neam de laudarosi nesimtiti , asta e realitatea! Cum au intors capul ne gindim cum sa-i lasam fara bani ! Contestati ? Cele mai noi exemple: preturile la toate produsele, serviciile, fara justificare, uleiul cu zecile de baxuri din alimentari , etc etc … Sintem un neam prost !

  6. Boc,Flutur(ca tot mi se …flutura de el) nu sant alteva decat produsul celui mai marsav presedinte de dupa 90,(care 10 ani nu a facut altceva decat sa-si bage opozantii politici la puscarie,ca de altfel si marele nostru,,dulap”).Nu poti avea pretentii de la cei care si-au batut joc de salariati si si pensionari,taindu-le veniturile cu 25%.Acum amandoi s-au vopsit in galben,sfrijiti ordinari,tot ptr ciolan,ca doar nu ptr binele bietului roman.

  7. Fluturi credea că va avea pe mana fonduri nelimitate de verzisori pe care să-i toarce cu apropiații, fără număr si fara socoteala. La TV își freca deja mâinile în prezența lui Ciuca si se baga in seama cu burta înainte. Cineva la tăiat de la cașcaval sau banii nu sunt. De aceea nu prea mai vrea, ca ciobanul nu are carne si măduva…hahalera !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger