AcasăNewsGheorghe Falca intra in cursa pentru sefia PDL!

Gheorghe Falca intra in cursa pentru sefia PDL!

Gheorghe Falca sustine ca Blaga va ingropa partidul

Desi a sperat ca va fi candidat unic la presedintia PDL, Vasile Blaga trebuie sa faca fata unei concurente serioase. Dupa Elena Udrea si Monica Macovei,  a venit si randul primarului aradean Gheorghe Falca sa se lanseze in lupta interna.

Gheorghe Falca vrea sa-si incerce norocul cu o candidatura la sefia partidului

Precaut din fire, Falca a ales sa testeze  mai intai terenul, anuntandu-si candidatura „pe surse”. Miscarea nu l-a luat prin surprindere pe actualul lider democrat-liberal, Blaga anticipand aparitia unui nou aspirant la prima functie in partid. „Comisia de organizare a alegerilor va trebui  sa stabileasca termenul limita pana la care se depun proiectele, motiunile si cred ca va fi probabil aceasta saptamana, inceputul saptamanii viitoare. Deci, pana atunci oricine poate depune un proiect politic, sunt trei anuntate, dar probabil vor mai fi colegi care vor dori sa isi depuna proiectele”, a afirmat Vasile Blaga. Totodata, liderul PDL a tinut sa le dea o replica “reformistilor”, amintindu-le ca fara sprijinul “fesenistiilor” pe care-i critica acum nu ar fi ocupat nicio functie.  “Si domnul Preda ( Cristian Preda n.r.) a fost membru de partid inainte de ’89 si doamna Macovei. Nu cred ca putea sa fie procuror daca nu era membru de partid. Acei feseninsti i-au trimis in PE, i-au sustinut sa intre in PE, i-au sustinut ca ministri cand nici macar nu erau membrii a partidului, pe domniile lor”, a punctat Blaga.

Cine sunt sustinatorii primarului Aradului

Revenind insa la Gheorghe Falca, acesta mizeaza in special pe sprijinul alesilor locali. Informatia a fost confirmata chiar de un apropiat al lui Flaca, primarul comunei aradene Zabrani, Marian Toader.  “Gasesc normal ca noi, cei peste 400 de primari si presedinti de consilii judetene din PDL, sa ne coalizam in jurul unui candidat propriu. La urma urmei avem in spatele nostru zeci de mii de voturi”, a precizat  Toader.

author avatar
National
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger