AcasăNewsGheorghe Dincă, „monstrul” din Caracal, face declaraţii ŞOCANTE. „Jur cu mâna pe...

Gheorghe Dincă, „monstrul” din Caracal, face declaraţii ŞOCANTE. „Jur cu mâna pe Biblie!”

Gheorghe Dincă, „monstrul” din Caracal, a ajuns acum o mică vedetă TV. A acordat, din puşcărie, un interviu în care a vorbit despre crimele pentru care a fost condamnat la 30 de ani după gratii.

Bărbatul de 70 de ani a lansat o serie de acuzații la dresa anchetatorilor, susținând că cele două crime i-au fost puse în spate.

Dincă spune că a fost bătut de trupele SAS

Întrebat de reporterul România TV unde se află, de fapt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a dat în continuare vina pe autorități.

Păi am scris pe hârtie, întrebați-o pe doamna Hăineală, pe doamna procuror Hăineală, că mi-a interzis, a zis nu mai scrie”, a spus Dincă, apoi, a continuat:

Mulțumesc lui Dumnezeu că mă lasă să mă trezesc dimineața. Să dea Dumnezeu să nu mai ies de aici dacă am făcut ce s-a spus. Am dat de nișlte nebuni, niște nenorociți. Au aruncat câte o petardă în fiecare zi. Sunt nevinovat. Eu nu sunt monstru.

N-am luat cu japca pe nimeni, n am făcut nimic. Nu am făcut acele impuse crime. M-au bătut 4 ore trupele SAS. În Turcia sunt fetele de acel netrebnic, Guță Ștefan. Eu vreau să fiu condamnat pentru ce am făcut„, a zis Gheorghe Dincă.

Curtea de Apel Craiova a decis, la sfârșitul lunii mai, în cazul Caracal, condamnarea definitivă a inculpatului Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare, pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, iar a inculpatului Ştefan Risipiţeanu la 12 ani de închisoare, pentru viol.

author avatar
Andrei Ștefan
2.151 afisari

9 COMENTARII

  1. a se ancheta americanii derbedei de la Deveselu. este absolut necesar pentru a se afla adevarul efectiv despre acele oribile crime. orice adunatura de soldati americani presupune un posibil numar de dezaxati

  2. Nu a zis nimic.
    Cine e Guta…cum a luat legatura cu el? Telefoane, loc de intalnire, persoane de legatura, „pret de vanzare”, cum le- a trimis lui Guta, cand, tipul.masinii, cum arata Guta, cine i-a spus ca sunt in Turcia, etc

  3. Când încă nici nu plecase din curte aia de la justiție a declarat la tv ca le a ars în butoi, fără nici o ancheta.astea doua au deraiat totul!!

  4. Călăritul unei știri fâsâite. Măi oameni buni, criminalul a fost condamnat definitiv. Fără drept de apel. Prin toate instanțele de judecată a fost găsit vinovat de cel puțin două crime abominabile. Ce mai e de discutat? O să moară în pușcărie, ca un criminal netrebnic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger