AcasăNewsGheorghe Dincă are TUPEU: motivul ULUITOR pentru care dă în judecată România...

Gheorghe Dincă are TUPEU: motivul ULUITOR pentru care dă în judecată România la CEDO

cazul CaracalCazul CARACAL. Persoanele care se ocupă de rezolvarea dosarului mor pe rând. Ce blestem a aruncat Gheorghe Dincă asupra lor

Suspectul Gheorghe Dincă, bărbatul care a îngrozit o ţară întreagă în cazul Caracal, vrea să dea România în judecată la CEDO. Vrea să primească bani de pe urma statului român.

Motivul? El consideră că dosarul nu a fost instrumentat corect.

Dincă acuză lipsa concretă a dovezilor

Principalul inculpat în cazul „Caracal” este dispus să dea statul român în judecată la CEDO. Motivul ar fi lipsa concretă a dovezilor din dosar, dar și modul în care Gheorghe Dincă consideră că a fost tratat în detenție de statul român.

Cercetările efectuate în dosar au fost făcute într-un mod total neprofesional pentru că i s-a promis de la început că i se va asigura ajutorul.

Rapoartele de expertiză făcute de medicii legiști s-a dovedit că nu au respectat lege. Medicul care a eliberat certificatul constatator de deces pentru Alexandra a declarat că nu a respectat legea codului civil.

Medicul genetician a spus că nu cunoaște din ce elemente dentare ar fi prelucrat ADN-ul din punct de vedere anatomic, adică dacă s-a luat din incisivi, molar sau premolar”, a explicat avocatul Carmen Obîrşanu, la Antena 3.

Rudele victimelor refuză să accepte că fetele au murit

Experţii de la INML au examinat fragmentele osoase care s-au găsit la Caracal, fragmente găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, despre care procurorii au spus că ar exista date clare că ar aparţine Alexandrei, dar şi fragmentele găsite în lizieră despre care anchetatorii au spus că există indicii că ar aparţine Luizei Melencu.

În dosarul Caracal s-a emis un certificat de deces pe numele Alexandrei Măceşanu, iar părinţii ei au refuzat să ridice certificatul şi au formulat o plângere penală împotriva medicului care a semnat documentul.

Bunica Luizei Melencu declara că „o așteptăm să vină acasă, e sufletul nostru. Luiza e vie, o așteptăm să vină acasă!Este suferință mare„.

Au trecut trei ani de la disparție, peste două luni, Luiza face trei ani. Pe 2 decembrie, a împlinit 21 de ani, a plecat spre 22 de ani și noi nu știm nimic despre Luiza în acești trei ani. Despre Luiza nu avem nicio probă, nu știm nimic-nimic.

Eu, ca bunică… o aștept să vină acasă. Peste două luni se împlinesc 3 ani”, a spus Elena Iordache, bunica Luizei Melencu.

author avatar
Andrei Ștefan
554 afisari

2 COMENTARII

  1. JUSTITIE DE DOI BANI DACA IN 3ANI NU ATI REUSIT SA ADUCETI DOVEZI PENTRU FAPTE CLARE,CE SA MAI ZICEM. OARE VA MERITATI SALARIILE SI PENSIILE NESIMTITE?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger