AcasăNewsGheorghe Dincă: Am ars-o ÎN ULEI pe Alexandra

Gheorghe Dincă: Am ars-o ÎN ULEI pe Alexandra

Dezvăluiri fără precedent au apărut în cursul zilei de vineri, după ce Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost audiat toată noaptea. Se pare că acesta și-a menținut declarația anterioară, însă a oferit mai multe detalii.

Foto Facebook

Surse judiciare susțin că Dincă le-a spus anchetatorilor că a ars-o pe Alexandra, „dar nu ca la crematoriu, ci în ulei”.

Procurorii au revenit în forță la locuința monstrului din Caracal și verifică această pistă. Oamenii legii au verificat în amănunt, zilele trecute, curtea și casa acestuia. Surse apropiate anchetei au precizat că, până în momentul de față, nu s-au găsit urme de sânge în locuința lui Dincă.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
7.567 afisari

9 COMENTARII

  1. Pe zi ce trece animalul debiteaza orce prostie ,daca se analizeaza corect ce debiteaza se poate trage concluzia ca acea coplia traieste ,iar mafia trficantilor a scos-o deja din tara ,cautati-o si o veti gasi ,nu puneti batista pe tambal ,nu ingropati cazul ca sutele de disparitii ,mafia e in politie si pana sus dupa cum se vede.

  2. Hai ma ca doar nu o fi Dinca asta miezu…Al Capone..e un bolnav mintal nimic mai mult cine il baga pe asta in seama sa fim seriosi..un dezaxat care trebuie dat prin masina de tocat

  3. Sper ca anchetatorii sa nu fie atât de creduli sa puna botul la ce debitează acest gunoi.Daca se petrecea această nenorocire acum 200,300 de ani in juma de ora acest ordinar vomita tot.Cum?…TORTURAT .

  4. Credeam ca Tacerea Mieilor e doar o jidovie sinistra. Nu va recomand trilerul. Da nu aveam unde sa merg pe vremea mea.

  5. Se pare ca acest dezaxat mintal este pionul unei afaceri cu trafic de minore care a inflorit de multa vreme in judetul Olt si care a fost ajutată de ofiteri cu functii in IPJ si Procuratura locala.Incetineala interventiei denota ori ca acolo in IPJ si Procuratura sunt niste incompetenti care au salariu lunar de peste 4000 ron sau corupti ce primesc procent din afacerile de crima organizată.Autoritatile de la București trebuie pe de o parte sa lase SRI sa descoase ițele acestei afaceri si pe de alta sa investeasca pentru modernizarea 112 in regim de urgență. Nu ne trebuie in tara decat spitale noi unde medicii scoliti gratuit in tara sa presteze minim 10ani si ptr poporul român al carui buget i-a sustinut gratuit minim 6ani, autostrazi ptr un transport decent, o siguranță in țară asigurată de politie, SRI STS fără corupție si legaturi cu mafia.

  6. Aceiasi petarda… Pt un muschiulet o fleica si un carnacior in ulei la pomana porcului miroase 2 uliti. Carnea nu dispare la prajire in ulei, doar la o ardere de peste 1500 grade C, spun criminalistii, in decurs de 2 ore se arde carnea in cremator dar nu chiar in totalitate oasele. In conditii de gospodarie nu poti face un foc de 1500 grade. La noi 200-300 grade iarna mai mult. Cer expertiza internationala.Institutia romana e compromisa.

  7. De ce nu se ia urma pestilor ce au trimis sms si au sunat dandu-se ginerica si a spus ca e maritata in Anglia ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger