AcasăMONDENGheboasă, ridicat din trafic, în București! Ce au găsit „mascații” asupra lui

Gheboasă, ridicat din trafic, în București! Ce au găsit „mascații” asupra lui

Gheboasă, audiat de procurori după ce a fost prins cu droguriGheboasă, audiat de procurori după ce a fost prins cu droguri/ Sursa FOTO: daynews24.ro

Artistul Gabriel Gavriș, pe numele său de scenă ‘Gheboasă’ a fost audiat vineri seară, 1 martie 2024, la sediul DIICOT Dâmbovița.

Potrivit mai multor surse judiciare, cântărețul în vârstă de 22 de ani, originar din Târgoviște, a fost ridicat cu o zi în urmă de pe un bulevard din Capitală.

Gheboasă, prins în trafic

El a fost depistat într-o mașină având cannabis asupra sa.

Gheboasă a fost audiat de procurori, care au încercat să afle dacă este vorba despre trafic sau doar consum de stupefiante.

Nu este prima dată când artistul are probleme cu legea. În 2017 un dosar penal a fost deschis pe numele său după ce acesta a fost învinuit pentru că ar fi bătut un polițist.

Şi trafic de droguri, şi consum de stupefiante?

Procurorii încearcă să stabilească dacă Gheboasă se face vinovat de trafic de droguri sau doar pentru consum de stupefiante. Trapperul de 22 ani a fost adus la audieri vineri, după ce, joi seară a fost ridicat din București, de pe Bulevardul Timișoara, fiind audiat într-un dosar de trafic de droguri.

DIICOT precizează că este vorba de un dosar în care inculpat este un minor, în vârstă de 17 ani.

În acest dosar este cercetat şi cunoscutul cântăreț Gheboasă și s-au făcut mai multe percheziții.

Nu se cunoaște momental calitatea acestuia în dosar, dacă este martor, denunțător, colaborator sau dacă este pus sub acuzare, însă cu certitudine este în fața procurorilor și dă mai multe detalii cu privire la acest dosar de trafic de droguri, transmite Antena 3.

CITEȘTE ȘI

Ce părere are Florin Călinescu despre Gheboasă şi Untold 2023: „Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși”

author avatar
Mihail Ioan
847 afisari

10 COMENTARII

  1. vrajeli pentru prosti , toti se prefac ca fac ceva , in realitate este incurajat traficul si consumul de droguri , nu vrea usr si ceilalti legalizarea , ce tot jucati teatru ?

  2. Wow, canabis…!🤪 Hai băi fireati ai dreak și numiti-o pe românește
    C Â N E P Ă !!!
    Bunicul avea cu sacii prin șură! Nu mergeți să-l dezgropați că să-l amendați? Că acum sataniștilor ați facut-o ilegală… că e era o materie primă cu prea multe întrebuințări și prea ieftină că să vă satisfacă locomia …

    • ESTI PROST RAU. Pune mana si citeste. Ambele pot produce compusi non-toxici de canabis, in cantitati mari (adica CBD), insa THC-ul este produs pe diferite niveluri. Canepa poate contine pana la 0,3% THC (greutatea produsului uscat), iar marijuana poate contine pana la 30% THC. THC fiind tetrahidrocanabinol cel responsabil cu starile euroforice sau psihotrope.DECI CANEPA LU AL BATRAN NU AVEA EFECTE EUFORICE SAU PSIHOTROPE. Si acum se cultiva canepa in scop industrial si sunt PROSTI CA TINE care cred ca se pot droga cu ea.

    • Era alta specie de canepa anonimule !
      Din aia care era fiarta, batuta si scos fibrele din ea.Se foloseau la țesut.
      Nu faceau ceai din ele cum fac dependentii de acum.

  3. De ce se numeste cantaret ??? Cei care recita se numesc recitatori, cei care vorbesc se numesc oratori, iar cei care urla cuvinte fara sens, unele obscene, nu pot fi numiti decat maximum urlatori. Cei care-l asculta si aproba se numesc maximum retardati.

  4. „Nu este prima dată când artistul are probleme ” bã va-ti tâmpit de tot ?!? Artistul ?!?!? Adica mizeriile alea sunt arta ?? Simbolul unei generatii de trogloditi digitali ……minunata lume noua

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger