AcasăMONDENGheboasă, ridicat din trafic, în București! Ce au găsit „mascații” asupra lui

Gheboasă, ridicat din trafic, în București! Ce au găsit „mascații” asupra lui

Gheboasă, audiat de procurori după ce a fost prins cu droguriGheboasă, audiat de procurori după ce a fost prins cu droguri/ Sursa FOTO: daynews24.ro

Artistul Gabriel Gavriș, pe numele său de scenă ‘Gheboasă’ a fost audiat vineri seară, 1 martie 2024, la sediul DIICOT Dâmbovița.

Potrivit mai multor surse judiciare, cântărețul în vârstă de 22 de ani, originar din Târgoviște, a fost ridicat cu o zi în urmă de pe un bulevard din Capitală.

Gheboasă, prins în trafic

El a fost depistat într-o mașină având cannabis asupra sa.

Gheboasă a fost audiat de procurori, care au încercat să afle dacă este vorba despre trafic sau doar consum de stupefiante.

Nu este prima dată când artistul are probleme cu legea. În 2017 un dosar penal a fost deschis pe numele său după ce acesta a fost învinuit pentru că ar fi bătut un polițist.

Şi trafic de droguri, şi consum de stupefiante?

Procurorii încearcă să stabilească dacă Gheboasă se face vinovat de trafic de droguri sau doar pentru consum de stupefiante. Trapperul de 22 ani a fost adus la audieri vineri, după ce, joi seară a fost ridicat din București, de pe Bulevardul Timișoara, fiind audiat într-un dosar de trafic de droguri.

DIICOT precizează că este vorba de un dosar în care inculpat este un minor, în vârstă de 17 ani.

În acest dosar este cercetat şi cunoscutul cântăreț Gheboasă și s-au făcut mai multe percheziții.

Nu se cunoaște momental calitatea acestuia în dosar, dacă este martor, denunțător, colaborator sau dacă este pus sub acuzare, însă cu certitudine este în fața procurorilor și dă mai multe detalii cu privire la acest dosar de trafic de droguri, transmite Antena 3.

CITEȘTE ȘI

Ce părere are Florin Călinescu despre Gheboasă şi Untold 2023: „Dacă asta înseamnă progres, să fie sănătoși”

author avatar
Mihail Ioan