AcasăNewsGesturi inumane intr-un spital din Romania: Furau bijuteriile pacientilor morti!

Gesturi inumane intr-un spital din Romania: Furau bijuteriile pacientilor morti!

Acuzatii socante la adresa unui spital din Botosani. La urechile presedintelui Consiliului Judetean au ajuns mai multe reclamatii inaintate de rude ale unor pacienti care si-au pierdut viata pe un pat din unitatea medicala respectiva.

Si de parca suferinta pricinuita de pierderea celor dragi nu ar fi fost suficienta, apropiatii aveau sa constate ca, odata ajunse acasa, rudelor le lipseau bijuteriile din aur – cerceii din urechi, sau chiar verigheta de pe deget. Nemaivorbind ca ar exista reclamatii conform carora ar fi fost furate si pijamale ale persoanelor decedate.

Odata ce aceste zvonuri au ajuns in atentia presedintelui CJ Botosani, Florin Turcanu a cerut sefului spitalului respectiv sa declanseze o ancheta si sa verifice acuzatiile, titreaza botosaneanul.ro. „Vreau sa trag un semnal de alarma pentru ca se intampla care sunt ciudate din punctul meu de vedere si foarte grave. Sa ajunga o persoana sa moara in spital si sa-i fure cerceii din urechi. La altii le-au furat pijamalele si ajuns pe la morga fara pijamale. Adica este o chestiune de neacceptat si parca discutam de Spitalul Judetean cum am discuta de o zona in care se aduna doar oameni care fac infractiuni”, a declarat Turcanu.

Sursa foto: replicaonline.ro

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger