AcasăNewsGestul spontan făcut de Nadal după ce a lovit accidental o copilă...

Gestul spontan făcut de Nadal după ce a lovit accidental o copilă de mingi (VIDEO)

Fetița a fost vizibil emoționată de atenția primită de la (foto: captură youtube)

Liderul mondial și-a asigurat, o dată în plus, atenția și respectul fanilor sportului alb, dar și a internauților din lumea întreagă.

Fetița a fost vizibil emoționată când a văzut că liderul mondial se interesează de ce a pățit (foto: captură youtube)

Gestul său, unul – din câte se poate vedea în imagini – venit cât se poate de natural, a iscat emoție în rândul spectatorilor meciului din turul II al turneului de la Melbourne.

La un moment dat, în timpul setului decisiv, o minge venită din racheta lui Rafael Nadal a lovit în plin o fetiță din rândul micilor asistenți aflați pe teren. În secunda următoare, Nadal a mers către copilă și s-a interesat de starea ei.

Mai mult, a pupat-o împăciuitor pe obraz și i-a aranjat șapca. Gesturile venite din partea marelui campion au generat un val de emoție nu doar în tribune, ci și în rândul telespectatorilor care urmăreau înfruntarea dintre spaniol și argentinianul Federico Delbonis, pe care Rafael Nadal a câștigat-o după două ore de joc, scor 6-3, 7-6, 6-1.

[youtube]jU3fRil3XFg[/youtube]
[youtube]jU3fRil3XFg[/youtube]
[youtube]LQUKms0zrjQ[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger