AcasăNewsGestul SOCANT al unei mame din Bacau: Si-a aruncat baietelul pe geam!

Gestul SOCANT al unei mame din Bacau: Si-a aruncat baietelul pe geam!

Un copil in varsta de doar sase ani a fost transportat de urgenta la spital, duminica, dupa ce a fost gasit cazut in fata blocului in care locuia impreuna cu mama lui.

Din primele informatii, baietelul ar fi fost aruncat de la balconul apartamentului situat la etajul 1 al unui bloc din Bacau chiar de catre cea care i-a dat viata. Vecinii au fost cei care au anuntat salvarea, iar micutul a fost transportat de urgenta la spital. Copilul are o lovitura la cap, dar medicii spun ca starea lui e stabila.

Femeia are probleme psihice si pana recent a primit tratament. De altfel, zilele trecute, bacauanca a fost externata dintr-un astfel de centru destinat ingrijirii pacientilor cu tulburari mintale. Specialistii se tem, insa, ca nu si-a respectat medicatia, si din aceasta cauza s-a ajuns la gestul inspaimantator care ar fi putut avea urmari mult mai grave. Pentru a da lamuriri cu privire la ce s-a intamplat in locuinta respectiva, mama a fost preluata de catre un echipaj al politiei si dusa la audieri.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger