AcasăNewsGestul neaşteptat făcut de Prima Doamnă în prima zi de şcoală. Ținuta...

Gestul neaşteptat făcut de Prima Doamnă în prima zi de şcoală. Ținuta ei a atras toate privirile

carmen iohannisGestul neaşteptat făcut de Prima Doamnă în prima zi de şcoală. Ținuta ei a atras toate privirile

Carmen Iohannis a participat luni, 5 septembrie, la festivitatea de deschidere a noului an școlar, preluând o nouă generație de elevi.

Prima Doamnă a României a fost întâmpinată cu emoții de proaspeții liceeni, care au asaltat-o cu flori. De asemenea, a primit buchete de flori și de la foștii ei elevi, acum la facultate. Tinerii au ținut morțiș să o viziteze pe fosta lor profesoară, gest care a impresionat-o pe Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis, dirigintă la clasa a IX-a

„Drept mulțumire, am vrut să îi dăm un buchet de flori şi după ce am intrat la facultate cu bine, majoritatea dintre noi.”, a spus unul din proaspeţii studenţi, potrivit Antena 3.

Mai mult de atât, soția lui Klaus Iohannis le-a arătat semnul victoriei elevilor săi, fiind convinsă că cei patru ani pe care-i vor petrece împreună vor fi extrem de roditori.

Soția președintelui, elegantă în prima zi de școală

Carmen Iohannis a ales să poarte o ținută care a tras toate privirile, dar în același timp și simplă. Soția lui Klaus Iohanis a îmbrăcat o rochie neagră, sobră, pe care a accesorizat-o cu un lănțișor cu cruce, cercei, dar și inel.

Carmen Iohannis, soția președintelui României, este profesoară de limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu. Salariul pe lună pentru Carmen Iohannis este de 3620 de lei. De această dată, prima doamnă a României va fi și dirigintă, iar elevii au așteptat cu nerăbdare să înceapă primul an școlar.

author avatar
Andreea Vlad
1.150 afisari

9 COMENTARII

  1. Orice ar face tot provincială rămâne, cu rochiile terne, croite parcă de o croitoreasă de cartier. Prost gust la model, prost gust la culori, puse parcă cu furca – aurea mediocritas!

  2. Ce puu la mea de prima doamna????? Ce tot o pupati in 3,14zda????? Prima doamna la phootoot, sau unde???

  3. Daca este sa fim corecti, ce are frumos Presedintele Johanis este … Carmen. Asa cum este, Carmen este frumoasa. Si frumusetea si eleganta ei discrete, il scot in evidenta dumineca, in drumul lor spre biserica, pe sotul ei, un tip masiv, inchis, insa protector si, se pare fericit. Cu doamna sa, Carmen si Johanis este frumos.

    • Mai ales la biserica ….cu fusta scurta.Cand se aseaza, in primul rand, pe banca….fusta se ridica….mult……foarte decent pentru o credincioasa .

  4. Și la noi la școală s-au îmbrăcat elegant profesoarele și profesorii, directoarele și directorul, părinții, bunicii și toți elevii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger