AcasăNewsGestul INFIORATOR al unei mame din Vaslui la scurt timp dupa ce...

Gestul INFIORATOR al unei mame din Vaslui la scurt timp dupa ce a nascut! “Asa ceva nu s-a auzit pana acum!”

Fapta unei mame a reusit sa-i ingrozeasca pe locuitorii din Serbotesti, Vaslui! Femeia, in varsta de 25 de ani, a adus pe lume un copil si dupa ce l-a incendiat, l-a aruncat intr-o toaleta. Micutul era rodul unei iubiri interzise, iar din aceasta cauza sotul sau a parasit-o.

Tanara care mai avea doi copii nu a vrut sa recunoasca faptul ca este gravida, chiar daca burtica ii crestea de la luna la luna. Satenii au fost uimiti de faptul ca desi femeia – intr-o perioada de doar cateva zile – a pierdut din kilograme si si-a revenit din punct de vedere fizic, nu era nici urma de bebelus. Cuprinsi de cele mai negre ganduri, vecinii ei au sunat imediat la 112 si au cerut ajutorul politistilor. Oamenii legii au ramas inmarmuriti cand au gasit ramasitele carbonizate din trupul copilului. In cele din urma, tanara a recunoscut gestul socant pe care l-a facut. Medicii urmeaza sa stabileasca, in urma necropsiei, daca bebelusul s-a nascut viu.

“Nu ne vine sa credem! Asta nu e mama, e criminala. A ramas gravida cu altul si barbatul ei a bagat divort. Nu stiu ce inima a avut ea sa omoare un suflet nevinovat. Nu e fata rea, dar cine stie ce a fost In capul ei! Sa fie pedepsita pentru ce a facut!”, au fost cuvintele localnicilor din Serbotesti, noteaza Vremea Noua.ro.

Imaginea copilului intrat in putrefactie le-a ramas in mintea oamenilor, socati fiind de cele intamplate.

“Era negru, saracul! Se vedeau doar niste cioturi de picioare… Doamne fereste! Ce grozavie ! Nu ne-am asteptat la una ca asta! Spunea ca e greu cu banii si nu se descurca, dar asta nu e motiv sa iti arunci copilul in WC. La noi in sat, asa ceva nu s-a auzit pana acum!”, au adaugat oamenii.

Politistii au demarat o ancheta, urmand sa se stabileasca daca tanara va fi acuzata de pruncucidere, arata sursa citata anterior.

FOTO: Depiticiro.

author avatar
Anca Murgoci
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger