AcasăNewsGestul făcut de logodnicul Elenei Udrea, pentru a o susține. Ce s-a...

Gestul făcut de logodnicul Elenei Udrea, pentru a o susține. Ce s-a aflat de la Adrian Alexandrov, înainte ca Udrea să ajungă la tribunal

Gestul făcut de logodnicul Elenei Udrea, pentru a o susține. Ce s-a aflat de la Adrian Alexandrov, înainte ca Udrea să ajungă la tribunal (foto: cancan.ro)

Zi decisivă în cazul Elenei Udrea. S-ar putea afla când ar putea fi extrădat fostul ministru, aflat în Bulgaria, urmare a condamnării primite în România.

Până ca Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, să ajungă, sâmbătă, în fața instanței din Bulgaria, s-a aflat că logodnicul acesteia a ales să meargă până în statul vecin, pentru a o susține.

Adrian Alexandrov a ajuns sâmbătă în Bulgaria, cu o mașină, însoțit de un prieten, potrivit Antena3. S-a întâmplat cu doar câteva ore înainte ca Udrea să ajungă, la ora 14, în fața judecătorului. Se așteaptă, așadar, o decizie a instanței bulgare în cazul Elenei Udrea.

Potrivit reporterului televiziunii amintite, Alexandrov a declarat pentru postul TV că Udrea „se simte ceva mai bine”, și că „a avut o cădere în momentul în care a fost prinsă” în Bulgaria. Logodnicul lui Udrea ar mai fi spus că speră că astăzi ea se va simți și mai bine, după termenul de la tribunal.

Ce declarase, recent, ministrul Predoiu

În cursul zilei de vineri, ministrul Justiției, liberalul Cătălin Predoiu, făcuse câteva precizări de ordin procedural în cazul Elenei Udrea.

„A fost emis mandatul de executare de către Tribunalul București. Pe de altă parte, mandatul a fost comunicat (…) către autoritățile bulgare și în acest moment suntem într-o procedură de predare. Urmează ca instanța bulgară (…) să procedeze mai departe”, a spus, vineri, ministrul Justiției.

„E greu de spus (…) nu foarte mult” cât vor dura procedurile, a precizat Predoiu, răspunzând unei întrebări. „Mandatul european de arestare este un instrument menit să urgenteze aceste proceduri”, a susținut ministrul.

Despre Elena Udrea s-a aflat joi – la câteva ore de la decizia Înaltei Curți în „dosarul Gala Bute”, de respingere a contestației în anulare, hotărâre în urma căreia fostul ministru va trebui să execute pedeapsa de 6 ani de închisoare – că a fost prinsă în Bulgaria – VEZI AICI detalii. Udrea a ieșit din țară prim Vama Giurgiu, în cursul aceleiași zile – VEZI AICI detalii.

author avatar
Andrei Coman
867 afisari

12 COMENTARII

  1. s-a gandit si la asa ceva mafia din justitie.Isi apara borfasii! Poate se razgandesc peste noapte dupa ce-si intra in drepturi si ii da cu suspendare ca la toti astia de pana acum
    Sa nu-si iasa din obicei.

  2. După ce ai făcut cândva pact cu dracu și te-ai înfruptat din pomana lui, greu scapi de el, ucigă-l toaca…
    Aviz și celorlalți care acum sunt pe val și se cred de neclintit…

  3. O japiță obraznică și arogantă. Cum suportă pământul atâta nesimțire? Candamnare definitivă – sper să-și ispășească pedeapsa cu vârf și-ndesat!

  4. CONCUBINUL CURVEI ELENA UDREA MERGE CU SACOȘA DE MII DE EURO IN VAMÂ LA BULGARI CU FATA DUPÂ EL , ASTEAPTÂ SÂ FUGÂ IMPREUNÂ IN GRECIA,
    AȘA A PRIMIT ORDIN DE LA CURVA DE UDREA……………… POLIȚIA SÂ IL URMÂREASCÂ PE SOȚUL EI

  5. Din banii complexului Boc – Udrea-Mironov din Cluji sa se cumpere sfinte si ocrotitoare si drepte Javeline pentru eroii romani.
    Cateva trenuri.

  6. Nesimtitul de Petrov, este un ordinar, tu ii bagi pe toti la inchisoare, acolo unde este locul tau, javra

  7. Concubinul curvei ELENA UDREA e cu sacoșa cu mii de euro dupâ el iar pe data de 14 ei vor fugi in GRECIA așa a hotârat vaca de PLEȘCOI

  8. Prostituata de Plescoi acum 20 de ani o facea pe bani cu toata lumea care o platea iar acum sa stea la pucarie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger