AcasăNewsGestul DEMENT al unei educatoare a ingrozit parintii. Ce le-a dat sa...

Gestul DEMENT al unei educatoare a ingrozit parintii. Ce le-a dat sa bea micutilor!

Groaza in randul parintilor unor copii a caror educatoare le-a dat voie sa-i „guste” sangele! Oamenii sunt pur si simplu socati de ce s-a intamplat!

Au crezut ca-si lasa micutii pe maini bune, intr-o gradinita din Norvegia, dar s-au inselat amarnic. Parintii nu stiu ce sa mai faca dupa ce la urechile lor a ajuns vestea absolut infioratoare ca femeia angajata sa aiba grija de fetitele si baietii lor a venit cu o fiola cu sange si le-ar fi permis celor mici sa atinga lichidul, iar apoi sa duca manutele la gura.

Educatoarea unei grupe cu aproximativ 20 de copii a fost sa-si faca analize si a cerut o mostra din propriul sange, pentru a o duce la scoala. Nimeni nu s-a gandit ce are de gand sa faca mai departe.

Odata ajunsa la gradinita, femeia a carei identitate si varsta nu a fost data publicitatii, ar fi rasturnat continutul recipientului pe o farfurie, care apoi a fost trecuta din mana in mana pe la toti copiii, potrivit Daily Mail. Unii dintre ei, foarte curiosi, au vrut sa si atinga sangele. Iar educatoarea nu doar ca i-a lasat, dar cand prichindeii au intrebat-o cum sa faca sa se curete pe degete, le-ar fi aratat cum face ea. Iar apoi si-a bagat degetul in gura. Prea mici sa se gandeasca la pericol, micutii au facut la fel, ingerand, astfel, sangele femeii.

Parintii celor mici sunt absolut ingroziti. Asteapta acum vesti de la autoritati, sa vada daca femeia suferea de vreo boala grava. Odata ce cazul a ajuns in atentia conducerii gradinitei, educatoarea a fost data afara. Chiar si asa, vor mai trece zile bune pana cand mamele si tatii copiilor sa se linisteasca.

471 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger