AcasăNewsGestul de ultim moment pe care l-a făcut poliţistul care a accidentat-o...

Gestul de ultim moment pe care l-a făcut poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa. Şi-a surprins superiorii

politist accidentGestul de ultim moment pe care l-a făcut poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa. Şi-a surprins superiorii

Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pare consumat psihic. El şi-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei. Aşadar, timp de două săptămâni, el nu-şi va mai desfăşura activitatea la compartimentul de Relaţii publice.

Se pare că agentul a fost detaşat la o altă secţie de Poliţie, de la secţia 5 la secţia 25.

Poliţistul, sub control judiciar

Poliţistul, aflat singur în maşină, a accidentat, joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre copile, de 13 ani, a murit, cealaltă, de 11 ani, fiind transportată la spital.

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, anunţa a doua zi că poliţistul a fost pus la dispoziţie, în urma deciziei procurorului de a-l plasa pe acesta sub control judiciar.

El a ţinut să menţioneze că poliţiştii aflaţi în timpul programului se află în misiune, atâta vreme cât sunt între orele de serviciu şi a admis că misiunea în care se afla agentul care a provocat accidentul nu era una urgentă.

A spus la 112 că este poliţist

Poliţistul care a provocat accidentul din Sectorul 1 soldat cu moartea unei fetiţe şi rănirea alteia a anunţat, în apelul la 112, că este agent de poliţie, aflat în timpul serviciului, şi că a lovit mortal un copil pe trecerea de pietoni.

El a cerut sfaturi unuia dintre dispecerii cu care a vorbit pentru a o ajuta pe fetiţă şi a rugat de mai multe ori să fie trimisă mai repede o ambulanţă.

author avatar
Andrei Ștefan
2.086 afisari

2 COMENTARII

  1. Cica urma sa predea legislatie rutiera la scoala..zic unii…
    Sar sefii si spun ca trebuia sa verifice daca sunt purtate mastile…in scoala!
    Cum o dau, tot prost iese.
    De ce sa verifice politia pe copii, in scoala ?
    Nu o fac profesorii?
    Alta treaba nu are politia?

  2. Criminalul din poliție să plătească!
    Închisoarea este prea puțin, dar să putrezeasca acolo!
    Dacă justiția nu face dreptate, si-o vor face oamenii care au trăit tragedia. Ori faceți justiție cum trebuie, ori îsi fac oamenii justiție reală asa cum este drept si corect!
    Cu voi nu se mai poate!
    Toți criminalii, violatorii si pedofilii să plătească scump! Mai ales cei care iau vieți! Traşi în țeapă toți!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger