AcasăNewsGestul de ultim moment pe care l-a făcut poliţistul care a accidentat-o...

Gestul de ultim moment pe care l-a făcut poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa. Şi-a surprins superiorii

politist accidentGestul de ultim moment pe care l-a făcut poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa. Şi-a surprins superiorii

Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pare consumat psihic. El şi-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei. Aşadar, timp de două săptămâni, el nu-şi va mai desfăşura activitatea la compartimentul de Relaţii publice.

Se pare că agentul a fost detaşat la o altă secţie de Poliţie, de la secţia 5 la secţia 25.

Poliţistul, sub control judiciar

Poliţistul, aflat singur în maşină, a accidentat, joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre copile, de 13 ani, a murit, cealaltă, de 11 ani, fiind transportată la spital.

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, anunţa a doua zi că poliţistul a fost pus la dispoziţie, în urma deciziei procurorului de a-l plasa pe acesta sub control judiciar.

El a ţinut să menţioneze că poliţiştii aflaţi în timpul programului se află în misiune, atâta vreme cât sunt între orele de serviciu şi a admis că misiunea în care se afla agentul care a provocat accidentul nu era una urgentă.

A spus la 112 că este poliţist

Poliţistul care a provocat accidentul din Sectorul 1 soldat cu moartea unei fetiţe şi rănirea alteia a anunţat, în apelul la 112, că este agent de poliţie, aflat în timpul serviciului, şi că a lovit mortal un copil pe trecerea de pietoni.

El a cerut sfaturi unuia dintre dispecerii cu care a vorbit pentru a o ajuta pe fetiţă şi a rugat de mai multe ori să fie trimisă mai repede o ambulanţă.

author avatar
Andrei Ștefan