AcasăNewsGestul ce a înspăimântat România: o femeie şi-a aruncat, de la etaj,...

Gestul ce a înspăimântat România: o femeie şi-a aruncat, de la etaj, copiii de 2 şi de 3 ani, la Botoşani!

politia

O femeie ce suferă, probabil, de probleme psihice, aflată la etajul 1 al unui hotel din Botoşani, şi-a aruncat copiii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, ameninţând că se va sinucide.

Cei doi micuţi au fost transportaţi la spital, în stare gravă. Copilul în vârstă de doi ani a decedat.

Mama, internată la Psihiatrie

Femeia, în vârstă de 23 de ani ameninţa că îşi va pune şi ea capăt zilelor. Tatăl celor doi copii este la Bucureşti şi nu-şi explică ce s-a întâmplat.

La faţa locului s-a deplasat un negociator, care a purtat discuţii cu femeia, aceasta fiind coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale.

Ulterior, ea a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoşani.

Cum a comis fapta îngrozitoare?

Femeia ar fi că, în timp ce copiii dormeau, i-ar fi luat în braţe şi ar fi sărit cu ei pe geam. În faţa ferestrei, însă, este un acoperiş. După ce a sărit, tănăra a rămas pe acest acoperiş, însă pe copii i-a scăpat pe beton.

Paznicul hotelului a auzit zgomotul şi a ieşit imediat afară, moment în care i-a văzut pe copilaşi zăcând pe beton. Speriat bărbatul a sunat imediat la 112, iar între timp a văzut-o şi pe tânăra care stătea pe marginea acoperişului.

Printre lacrimi, aceasta repeta obsesiv: „Nu am vrut să le fac nimic! Nu am vrut să le fac aşa ceva”. Ulterior, tânăra a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

author avatar
Andrei Ștefan
322 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger